News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

UFO εμφανίζεται πριν το άλμα του Felix Baumgartner; [video]

Tην περασμένη βδομάδα, ο Αυστριακός Felix Baumgartner κατέρριψε το ρεκόρ ελεύθερης πτώσης πηδώντας από ύψος 38 περίπου χιλιομέτρων (στρατόσφαιρα), σπάζωντας έτσι το φράγμα του ήχου.

Τα videos από το κατόρθωμα του Αυστριακού κάνουν το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο και πολλοί είναι αυτοί που τα παρακολουθούν ξανά ή για πρώτη φορά αν δεν είχαν δει live το άλμα του.

Φαίνεται ότι ένας… δαιμόνιος τηλεθεατής κατάφερε και διέκρινε ένα UFO στο αρχικό video που μεταδιδόταν live σε εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, λίγο πριν ο Baumgartner πηδήξει από την κάψουλα.

Στο video που θα δείτε παρακάτω, διακρίνεται στο βάθος, πάνω από το κράνος του Baumgartner λίγο πριν πηδήξει από την κάψουλα, ένα φωτεινό UFO να περνάει με ιλλιγιώδη ταχύτητα.

Αν πράγματι κάτι πέρασε εκείνη την ώρα από το σημείο εκείνο, φαντάζει αδύνατο να ήταν κάποιο μπαλόνι ή κάποια κάψουλα διότι κινείται με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή της βαρύτητας.

Τι νομίζετε εσείς ότι είναι αυτό που διακρίνεται στο video; Κάποιο UFO, κάποιο ουράνιο σώμα ή απλώς παιχνίδι του φακού;

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>