News / Γενικά

Διαγωνισμός για τα 2 χρόνια του WeirdNews.gr!

Όπως πέρσι (1 χρόνος WeirdNews.gr), έτσι και φέτος, το WeirdNews γιορτάζει τα δύο χρόνια λειτουργίας του και διοργανώνει ακόμη ένα διαγωνισμό.

Η διαδικτυακή πύλη του WeirdNews ασχολείται με οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο και πλέον έχει καθιερωθεί για τα καλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, κερδίζοντας καθημερινά όλο και περισσότερους αναγνώστες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Για την ακρίβεια, το WeirdNews άρχισε να σχεδιάζεται και να λειτουργεί από τα τέλη του Δεκέμβρη του 2009, ωστόσο τυπικά, η πρώτη δημοσίευση έγινε στις αρχές του Φλεβάρη του 2010. Έτσι, ο εορτασμός των γενεθλίων του WeirdNews γίνεται (και θα γίνεται από εδώ και πέρα) στο τέλος κάθε χρόνου, στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Γι αυτό το λόγο, θα ήθελα προσωπικά να σας ευχαριστήσω για την ιδιαίτερη αγάπη και το συνεχές ενδιαφέρον που δείχνετε για τον ιστοχώρο αυτό, ο οποίος μη ξεχνάμε ότι ανήκει στην οικογένεια της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού.

Ας μη σας κουράσω, όμως, με περισσότερα λόγια. Διαβάστε παρακάτω με ποιούς τρόπους μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό!

 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του WeirdNews !

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό. Επιλέξτε έναν ή δύο ή και τους τρεις από τους παρακάτω τρόπους:

 

1. Όσοι έχετε λογαριασμό στο Facebook, κάντε απλώς ένα Like παρακάτω:

 

2. Όσοι έχετε λογαριασμό στο Twitter, κάντε απλώς ένα ReTweet το παρακάτω tweet:

 

3. Βάλτε τη φαντασία σας και σχεδιάστε το καινούριο logo του WeirdNews! Η επικρατέστερη συμμετοχή θα κοσμεί από τη νέα χρονιά το κεντρικό logo του WeirdNews! (οι διαστάσεις του τωρινού logo είναι 437 x 106 pixels. Μπορείτε αν θέλετε να διαμορφώσετε λίγο πάνω ή κάτω τα προηγούμενα νούμερα). Μπορείτε ασφαλώς να δημιουργήσετε παραπάνω από ένα σχέδια! Στείλτε τις συμμετοχές σας με e-mail στο: dimanast[papaki]weirdnews.gr (όπου [papaki]=@)

Και επειδή ο 3ος τρόπος χρειάζεται μία παραπάνω… διαδικασία, η κάθε συμμετοχή θα ισοδυναμεί με 5 συμμετοχές! Δηλαδή: Like στην page του WeirdNews στο Facebook= 1 συμμετοχή, Retweet το παραπάνω tweet= 1 συμμετοχή και σχεδιασμός του καινούριου logo του WeirdNews= 5 συμμετοχές!

 

Τα δώρα του διαγωνισμού:

1 αντίτυπο του βιβλίου του Donald Tyson «Αστρική Προβολή: ο Πλήρης Οδηγός«, το οποίο έχει μεταφράσει η Βάγια Ψευτάκη. Μία προσφορά της ίδιας και του συγγραφέα, ψυχολόγου και αρχισυντάκτη του περιοδικού Mystery, κ. Γιώργου Ιωαννίδη (διαβάστε το προσωπικό του blog).

1 αντίτυπο του βιβλίου «Η Λευκή Βίβλος της Παραψυχολογίας» του συγγραφέα Νικόλαου Κουμαρτζή, προσφορά των εκδόσεων iWrite.gr.

Ένα αντίτυπο του βιβλίου «Παράξενος Ταξιδιώτης: Εξερευνώντας τη Μυστική Ελλάδα«, του πρώτου ταξιδιωτικού οδηγού που περιέχει παράξενα και αλλόκοτα μέρη από όλη την Ελλάδα. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Παράξενου Ταξιδιώτη.

1 αντίτυπο του βιβλίου «Δούρειος Ίππος: η άλλη πλευρά της επικαιρότητας«, του συγγραφέα Μηνά Παπαγεωργίου, αρχισυντάκτη του περιοδικού Φαινόμενα που κυκλοφορεί μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο.

1 μπλουζάκι με το λογότυπο του WeirdNews στο μπροστινό μέρος και με ό,τι άλλο θέλει ο νικητής/η νικήτρια στο πίσω μέρος του. Θα εξαρτηθεί ασφαλώς από το φύλο του νικητή, ώστε να δημιοργηθεί το ανδρικό/γυναικείο μπλουζάκι.

Τέλος, χρηματοδότηση 20% των εκδόσεων iWrite.gr για την έκδοση του βιβλίου σας! (Ασφαλώς το δώρο αυτό προορίζεται για συγγραφείς, νέους ή παλαιότερους, που έχουν σκοπό στο άμεσο μέλλον να εκδόσουν το νέο τους βιβλίο! Γι αυτό, όποιος συγγραφέας συμμετάσχει με έναν ή παραπάνω από τους τρόπους παραπάνω στο διαγωνισμό και θέλει να διεκδικήσει το δώρο αυτό, καλείται να το διευκρινίσει μέσω e-mail στο dimanast[papaki]weirdnews.gr (όπου [papaki]=@).

Η έναρξη του διαγωνισμού είναι η 1η Δεκεμβρίου 2011 και η λήξη του διαγωνισμού την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε αυτό εδώ το θέμα.

Ασφαλώς, μπορείτε να στέλνετε οτιδήποτε σχόλια, παρατηρήσεις, κριτική, τι θα θέλατε και τι όχι να διαβάζετε μέσα από τις σελίδες του WeirdNews, και γενικά οτιδήποτε άλλο θέλετε εσείς, μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας.

Τέλος, όποιος μπορεί και θέλει, μπορεί να συνεισφέρει με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, μέσα από την επιλογή ‘Donate’ στα δεξιά της ιστοσελίδας.

 

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

28 Σχόλια

  1. Καλησπέρα Έτοιμη η ανάρτηση του διαγωνισμού στο KERDISETO http://kerdiseto.blogspot.com και στη σελίδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/KERDISETO

  2. πολύ ωραία βιβλία!

  3. teleia einai exw diavsei kritikes

  4. euaggelia petridou says:

    xronia pola

  5. O διαγωνισμός σας προβάλεται από το http://www.tixerakias.com

  6. τελεια

  7. πολυ ωραια

  8. υπεροχα δωρα

  9. ειναι φανταστικα

  10. ουαου τα θελω ολαααα χαχαχα

  11. poly oraia kalh epitixia se oloys

  12. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

  13. Γιώργος Χατζηκωτούλας says:

    πολύ ωραία βιβλία!

  14. ΩΡΑΙΑ ΒΙΒΛΙΑ….ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ!!!

  15. ολυμπια κοντουλη says:

    πολύ ωραία βιβλία!

  16. XRONIA POLLA!!

  17. biblia pou agonieis na ta diabaseis!!

  18. emmanouil kalaitzoglou says:

    to kalutero dwro!!!kalh xronia!!

  19. KALH XRONIA

  20. xronia kala….

  21. «There are more things in Heaven and Earth, Horatio, than are dreamt of in your philosophy.» (Άμλετ, Σέξπηρ)

    The Truth is out there, ο Μώλντερ μπορεί και να είχε δίκιο…

    Καλή χρονιά!

  22. Χρόνια Πολλά!! Ο διαγωνισμός προβάλλεται στο http://winiteasy.blogspot.com/2012/01/4-weirdnews-20-iwritegr.html. Θερμές Ευχές!!

  23. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β says:

    ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΧΡΟΝΙΑ

  24. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί κάπου?

  25. Tania, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν εδώ με σχόλιο, το αργότερο έως το προσεχές Σάββατο.

    Φιλικά,

  26. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού είναι τα εξής:

    βιβλίο Αστρική Προβολή: Lizardakos Kyriakos (από facebook)

    βιβλίο η Λευκή Βίβλος της Παραψυχολογίας: Nektarios Fakas (από twitter)

    βιβλίο Παράξενος Ταξιδιώτης: Kwnstantina Touli (από facebook)

    βιβλίο Δούρειος Ίππος: Nadia Zirou (από facebook)

    μπλουζάκι WeirdNews.gr: Mina Manolidou (από facebook)

    χρηματοδότηση 20% από iWrite.gr: Yorgos Kerr.

    Παρακαλούνται οι νικητές να επικοινωνήσουν στο e-mail dimanast[papaki]weirdnews.gr (όπου [papaki] = @).
    Διορία επικοινωνίας έως τις 24 Ιανουαρίου, διαφορετικά τα δώρα των νικητών θα μεταφερθούν σε διαφορετικές συμμετοχές.

  27. *εναλλακτικά, οι νικητές μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας http://www.weirdnews.gr/contact/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*