News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Εμφανίσθηκε ο Σατανάς στο μπάνιο τους

Μία οικογένεια «ζει καθημερινά με το φόβο» καθώς εμφανίσθηκε σε ένα πλακάκι στο μπάνιο του σπιτιού της το πρόσωπο του… Σατανά!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η οικογένεια της Andrea Csrefko που ζει στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.

«Μόλις τελείωσα από το μπάνιο μου παρατήρησα τα μάτια του Σατανά να κοιτάζουν προς τα εμένα!», είπε έκπληκτη η Andrea. «Τρόμαξα και έτρεξα μακριά», πρόσθεσε.

Η οικογένεια πρόσφατα είχε αλλάξει τα πλακάκια και είχε ανακαινίσει το μπάνιο στο σπίτι της, όταν εμφανίσθηκε ξαφνικά η συγκεκριμένη μορφή.

«Δεν μπορούμε να το καθαρίσουμε ή να το βγάλουμε. Όταν αλλάξαμε τα πλακάκια του μπάνιο δεν υπήρχε εκεί πέρα», είπε ο 52χρονος άνδρας της Andrea, Laszlo.

«Εμφανίσθηκε ξαφνικά ένα βράδι. Τίποτα δεν μπορεί να το αφαιρέσει. Το δωμάτιο είναι σχεδόν συνέχεια κρύο καθώς δεν το χρησιμοποιούμε συχνά επειδή είναι στοιχειωμένο! Τα ρούχα μας τα πλένουμε στο νεροχύτη του κάτω ορόφου».

Η οικογένεια τώρα σκοπεύει να ζητήσει τη βοήθεια ενός εξορκιστή προκειμένου να εξορκίσει οποιοδήποτε κακό πνεύμα από το μπάνιο.

«Χρειαζόμαστε βοήθεια από το Θεό ή από τον κόσμο των πνευμάτων, διαφορετικά θα σφραγίσουμε το δωμάτιο», είπε ο Laszlo.

[Πηγή της είδησης καθώς και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις μπορείτε να δείτε εδώ]

Tags: , , ,

8 Σχόλια

  1. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

  2. Αυτά είναι ανόητα πράγματα αν τον ενοχλούσε πραγματικά απλά θα έβγαζε το πλακάκι και θα το αντικαθιστούσε σε άλλο. Εδώ προφανώς ο άνθρωπος θέλει να γίνει διάσημος.

  3. dikio exeis

  4. Οι ρίζες του Σατανισμού

    * Ο Σατανισμός δεν είναι Χριστιανικό εύρημα
    * Ο Σατανισμός είναι πιο πρώιμη θρησκεία απο όλες τις άλλες
    * Ο Σατανισμός δεν έχει να κάνει με γκόμπλιν,βρυκόλακες,και τέρατα χριστουγένων και λοιπές οντότητες
    * Ο Σατανισμός δεν σχετίζεται «Κακό».
    * Ο Σατανισμός δεν είναι «Αντίδραση» στον Χριστιανισμό
    * Ο Σατανισμός δεν είναι δημιούργημα του Αντον Λαβέι
    * Ο Σατανισμός δεν σχετίζεται με θάνατο
    * Ο Πραγματικός Σατανισμός έχει να κάνει με την εξύψωση και την ενδυνάμωση της ανθρωπότητας στο να φτάσει στο επίπεδο των Θεών, που είναι θέλημα του Πραγματικού Δημιουργού μας (Σατανά).

    «ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.»
    -ΣΑΤΑΝΑΣ
    Απο το «Ειρήνη εις αυτόν»

    Διαμέσου αιώνων παραπληροφόρησης,ψεμμάτων και συστηματικής καταστροφής της γνώσης,λίγου άνθρωποι ξέρουν και καταλαβαίνουν τι πραγματικά είναι ο Σατανισμός,και τι πρεσβέβει.

    Ο χριστιανισμός είχε το ελεύθερο να κυρρήτει τι ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ πως είναι ο Σατανισμός.Για την επιτεύξη αυτού,η αλήθεια θα έπρεπε να καταστραφεί.Η Καθολική εκκλησία (Η αρχέτυπη χριστιανική εκκλησία,απο την οποία όλα τα παρακλάδια ξεφύτρωσαν),ανελέιτα βασάνισε και αιματοκύλησε εκατομμύρια αθώους ανθρώπους,γυναίκες – άντρες και παιδιά στα «Iεροδικεία.» Μερικά παιδιά κάηκαν ζωντανά σε μέρη που αποκαλούσαν «Σπίτια μαγισσών» – τα παιδιά ήταν και δυο ετών.¹

    Ο χριστιανοί συνεχώς ψέλνουν για τον ερχομό μιας (Χριστιανικής) «Νέας τάξης πραγμάτων» που όλες οι ταυτότητες,προσωπικές ελευθερίες,κουλτούρες,και δικαιώματα θα έχουν χαθεί απο τα χέρια της ανρθωπότητας,μετά απο την αρίθμιση των ανθρώπων με Barcode,όλοι θα είναι σκλάβοι σε μια παγκόσμια κοινότητα.Αυτό που κάνουν τα στραβά μάτια είναι το ότι η περιβόητη «θρησκεία» τους είναι πρώτη στην γραμμή,και το πρότυπο αυτών που λέχθηκαν απο πάνω,με πηγή την βίβλο τους.Τα πάντα στην Ιουδαιο/χριστιανική βίβλο έχουν κλαπεί και καταστραφεί απο θρησκείες προ ισλαμισμού,χριστιανισμού και ιουδαισμού – Προηγουμενές τους απο χιλλιάδες χρόνια. Διαμέσου του Ιουδαισμού και του όπλου του ονόματι χριστιανισμός,όλες οι αρχέτυπες πνευματικές διδαχές ανα τον κόσμο (Που είναι ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΕΣ) έχουν κλαπεί,έχουν γίνει «ενα» και έχουν παραχαραχθεί με Εβραικά αρχέτυπα και εβραικούς χαρακτήρες/τοποθεσίες.Αυτό έδωσε στους Εβραίους όχι μόνο ψεύτικη ιστορία,πολιτική δύναμη,αλλά και «πνευματική» κυριαρχία που ποτέ δεν τους άξιζε.

    Η βίβλος είναι ένα πολύ δυνατό υποσυνήδειτο εργαλείο για τον έλεγχο των μαζών.Κάποιος μπορεί εύκολα να δει τις ατελείωτες αντιφασκίες στο δημιούργημα κάποιων ανθρώπων με το όνομα βίβλος.Αυτό το βιβλίο συστηματικά διατυμπανίζεται στο μυαλά των ανθρώπων απο μια πολύ μικρή ηλικία.Ένα ψέμμα πρέπει πάντα να πεπιέζεται,σε αντίθεση με την αλήθεια που επιβιώνει μόνη της.Επειδή η πνευματική γνώση και η απόκρυφη δύναμη έχουν αφαιρεθεί και κρατώνται στα χέρια των «επίλεκτων» ολίγων,οι ανίδειες μάζες είναι αβοήθητες ενάντια της.Η ατζέντα τους εδώ είναι να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κοινωνία,με τους ολίγους «επίλεκτους» να κυριαρχούν στην κορυφή.Ο Σατανάς παίρνει όλο το φτέξιμο για να δημιουργηθεί ένας αντιπερισπασμός,καθώς αυτοί χρησιμοποιούν απόκρυφες δυνάμεις για να καταφέρουν τους σκοπούς τους.Έχουν μια ιστορία κλοπών , και είναι γνωστο το ότι χρεώνουν τους εχρθούς τους για ότι πρεσβεύουν υπόγεια και κάνουν υπόγεια, ενώ κρατούνται οι ίδιοι στην υψηλότερη θέση και το παίζουν αγνοί και ανίδεοι.

    Ο Πραγματικές θρησκείες που σήμερα είναι γνωστές ως «Σατανισμός» («Σατανάς»=»Εχθρός» – Στα εβραικά) , βασίζονταν όλες στο «Μέγα έργο». Αυτός που σήμερα έιναι γνωστός ως Σατανάς είναι ο Πραγματικός μας Δημιουργός.Αποτράπηκε απο τους άλλους θεούς στο να τελειώσει την εργασία του πάνω στην ανρθωπότητα,αυτή της Θέωσης.Η Θέωση είναι υλική και πνευματική τελειότητα.Διαβάστε παρακάτω και το αποδικνύω.

    Ο όφης είναι παντού στα αρχαία κείμενα και ευρήματα.Ο όφης είχε μια πολύ ιερή έννοια σε όλες τις περιοχές του αρχαίου κόσμου.Ο Σατανάς που είναι ο Θεός ΕΝΚΙ,ήταν ο πρώτος των Νεφελίμ που εγκαθίδρυσε τον πρώτο πολιτισμό.Στην Σουμεριακή μυθολογία το σύμβολο του ΕΝΚΙ ήταν πάντα ο Όφης.
    Το φίδι συμβολίζει το DNA,την ζωτική ενέργεια και το Κουνταλίνι και έχει επιβιώσει μέχρι και σήμερα ως έμβλημα της Ιατρικής και φαρμακευτικής,ως συμβολικό της ζωής και της θεραπείας.Μόνο με τον ερχομό του χριστιανισμού αυτο το Ιερό σύμβολο βλασφημήθηκε.

    Σχεδόν όλοι απο εμάς έχουμε οικειότητα με τον όρο «Εκπτωτοι».Αυτή η λέξη χρησιμοποιείται απο την χριστιανική κοινώτητα για να «περιγράψει» τον Σατανά και τους Δαίμονες.Η αλήθεια είναι πως το «Εκπτωτός» έχει να κάνει με τον Όφη Κουνταλίνι (που ήταν πάντα συνηφασμένος με τον Δημιουργό μας,Σατανά),που «Επεσε» στην ανθρωπότητα μαζικά και τώρα κοιμάται στην βάση της σπονδυλικής στήλης.Λόγω αυτού,η ανρθωπότητα είναι σε εξαιρετικά χαμηλό πνευματικό επίπεδο και συνηδειτοποίησης.Απάνθρωπες κακοποιήσεις παιδιών,πόλεμοι χωρίς λόγο,βιαιότητα και ατελείωτη καταστροφή και διάβρωση είναι τα αποτελέσματα του πεσμένοι Όφη μέσα μας.
    To «Δέντρο της Ζωής» που κλαπηκε απο τις αρχάιες Παγανιστικές Θρησκείες,που βρήκε τόπο στο βιβλίο της βίβλου-γένεσης,μπορεί να εντοπιστεί στον αρχαίο κόσμο,απο αρχαίους ναούς και με μερικές κατακόμβες.Το «Δεντρο της Ζωής» είναι ένας χάρτης της ανθρώπινης ψυχής.Ο κορμός συμβολίζει την σπονδυλική στήλη και τα κλαδιά τα ενεργειακά κέντρα που ρέει η βιοηλεκτρικότητα/ΚΙ

    Ο Όφης είναι αυτός που ενδυναμώνει την ψυχή,φέρνει την παντογνωσία και την πνευματική κατάσταση υπέρσυνηδειτοποίησης γνωστή και ώς «Σαμαντί».Ο «Θεός Ήλιος» είναι μια μπάλα απο ΚΙ (Βιοηλεκτρικότητα),που περιστρέφουμε σε κάθε ένα απο τα Τσάκρα (Θεούς) για να ενδυναμώσουμε και να καθαρίσουμε την ψυχή , με διάφορους διαλογισμούς.Αυτό είναι το πρώτο στάδιο του «Μέγα Έργου».

    Οι ιστορίες στη βίβλο για ανρθώπους που ζούσαν για χίλια χρόνια είναι απλές αναφορές κλεμμένες απο τις δυνάμεις που χαρίζει το «Μέγα Έργο» .

    Εδώ οδηγεί η «Μαγεία» – Στην αλχημεία της ψυχής.Αυτό είναι το ύψιστο έργο του ανθρώπινου μυαλού,η Θέωση που είναι δικάιωμα εκ γενετής σε κάθε έναν απο εμάς,και μας δόθηκε απο τον Δημιουργό μας,Σατανά.

    Το Φωτοστέφανο είναι ορατό σε πολλές ζωγραφίες και συμβολίζει την βιοηλεκτρικότητα του Κουνταλίνι.Οι χριστιανοί έκλεψαν το φωτοστέφανο και απο την δύση και απο την ανατολή.Ο Βούδας και πολλοί ινδοί Θεοί είναι απλώς μερικά παραδείγματα.

    Η εποχή που οι αρχέτυπες θρησκείες άνθισαν ήταν γνωστή ως η «Χρυσή Εποχή».Γύρω στα 10,000 χρόνια πρίν οι Θεοί αποχώρησαν.Αυτό το άρθρο δεν θα μπεί σε λεπτομέρεις και σε γιατί.Θα εξηγηθεί σε άλλο άρθρο.Οι Θεοί είναι φυλή απο Εξωγήινα ώντα.Για του λογου το αληθές πολλοί εξωγήινοι λαοί έχουν ζήσει στην Γη,και έχουν ενδιαφερθεί για τους ανρθώπους,είτε ως φίλοι,εχθροί,η σε ουδέτερη κατάσταση.

    Οι Κύριοι Θεοί που συναναστρέφονταν με την ανρθωπότητα και ήταν οι δημιουργοί μας (Μέσω Γενετική Μηχανικής) είναι η φυλή Θεών γνωστοί ως Nordics (Νόρντικς). Ζουν στον γαλαξία σε πολλά ηλιακά συστήματα.Είναι εξαιρετικά εξελιγμένοι σε γνώση,Εξυπνάδα και σε ψυχικό επίπεδο.Κάποιοι είναι φιλικοί και βοηθούν την ανρθωπότητα,όπως ο Σατανάς και οι Αρχαίοι Θεοί που σήμερα λέγονται «Δαίμονες».Μερικοί είναι ουδέτεροι και άλλοι δουλεύουν για την καταστροφή μας.Υπήρξε πόλεμος όσο αναφορά το αν ο Σατανάς και οι Δαίμονες του έπρεπε να μας δώσουν πνευματική γνώση για να ανυψωθούμε , και υλική τελειότητα,ένω ο εχθρός θέλει να μας κρατήσει πνευματικά υποβαθμισμένους για να εκμεταλλέυεται την Ζωτική μας ενέργεια (Ψυχές) ως ελεύθερη πηγή ενέργειας.

    Σε πολλά εγραφά πνευματικής και απόκρυφης γνώσης ο όρος «Θεός» ή «Θεοί» χρησημοποιούνταν επίσης για να περιγράφουν τα επτά Τσάκρα.
    Λόγω του κυνηγητού που δέχτηκαν αυτοί που είχαν πνευματική γνώση,τα δοκίμια περιείχαν πολλές αλληγορίες και λέξεις κλειδιά.Ο αριθμός «επτά» επαναλαμβάνεται συνεχώς στην Ιουδαιο/χριστιναική βίβλο.Αυτό είναι μια παραχάραξη των Επτά Τσάκρα της ψυχής.
    Ο Αρχέτυπος σταυρός είχε τέσσερα ίσα σκέλη,όπως φαίνεται σε πολλά Δαιμονικά σύμβολα,που οι κύκλοι (Απεικονίσεις των Τσάκρα) είναι στις άκρες.Μερικά άλλα παραδείγματα είναι ο Σταυρός των Ναζί και των μηχανόβιων.Ο Σταυρός αυτός είναι το σχήμα της ψυχής,και συμβολίζει τα τέσσερα στοιχεία (Φωτιά,Γη,Αέρας και Νερό) απο τα οποία η ψυχή συνδέεται.Ο αριθμός τέσσερα κλάπηκε και παραχαράχθηκε όπως και ο αριθμός επτά,με το πιο τρανταχτό παράδειγματ της κλοπής του τα τέσσερα ευαγγέλια.

    Το Ταρώ,που έχει ρίζες στην αρχαία Αίγυπτο και είναι βασισμένο σε αστερισμούς (Η Αίγυπτος ήταν το κέντρο της πνευματικής αλχημείας) εξελίχθηκε σε μια τράπουλα,απο την οποία τα παιχνίδια με τραπουλόχαρτα υπάρχουν σήμερα – με μόνη διαφορά οτι η κάρτα Τρομπέτα Αφαιρέθηκε.Το Ταρώ έχει ένα κρυφο μύνημα και οδηγίες για το Μέγα Έργο.Το εβραικό «Τοράχ» είναι κλεμμένο απο το Ταρώ , και οι έννοιες του αλλοιώθηκαν εντελώς.Το εβραικό «Τοράχ» είναι γνωστό και ως «Τα πέντε βιβλία του Μωησή» (Άλλου ένος κλεμμένου χαρακτήρα απο τον Σαργκόν και Θουθμος – Sargon & Thutmose) και γνωστό επίσης ως «Πεντάτευχο».Τα πέντε βιβλία κλάπηκαν απο τις πέντε ομάδες των Ταρώ : Μπαστούνια (Φωτιά),Πεντάκτινοι (Γαία), Κούπες (Νερό) και Σπαθία (Αέρας) όπως βέβαια και την τρομπέτα (Πεμπτουσία) .Όλα τα πέντε στοιχεία είναι συνιφασαμένα με το Μέγα Έργο.

    Κάθε ένας απο τους Εβραικούς χαρακτήρες και πρόσωπα στη βίβλο είναι κλεμμένοι απο Παγανιστικούς Θεούς.Ο «Ιησούς» δεν είναι πραγματικό ων,αλλά μια ΙΔΕΑ.Αυτοί οι χριστιανοί που νομίζουν πως βίωσαν τον «Ιησού»,απλώς είχαν επικοινωνίες με κακόβουλους εξωγήινους.Ο Άλιστερ Κροούλι ενώ ήταν σε στάδιο αυτούπνωσης,ζωγράφισε μια εικόνα του τι είναι γνωστό ως «Γιαχβέ» (Μια ακόμα κλοπή απο το «YHVH» – που κλάπηκε απο τις τέσσερεις γωνίες και τα τέσσερα στοιχεία,με σκοπό να μπορεί να γίνει προφορά του ονόματος) και ζωγράφισε ένα Γρκέι.Aυτή την εποχή η γνώση για τους Εξωγήινους δεν ήταν διασκορπισμένη και δεν υπήρχαν καν φωτογραφίες τους.Τα ίδια όντα που έκαναν συμβούλιο με το Βατικανό : Ψυχές με αντάλαγμα πλούτο και δύναμη στα χέρια των ολίγων.Για να καταφέρουν αυτό το σκοπό,όλη η πνευματική γνώση θα έπρεπε να αφαιρεθεί . Καμία απάτη δεν περνάει αν το θύμα γνωρίζει. Για να γίνουν όλοι καλά θύματα,πρέπει να μην ξέρουν τι γίνεται. Ο Σατανάς είναι το Ων που φέρνει την Γνώση και την Φώτιση.Δεν έχει τίποτα να κρύψει.

    Πίσω στον ναζωραίο.Ο Σταυρός εμφανίστηκε τον ένατο αιώνα στα μέρη λατρείας και είναι μια ακόμη παραχάραξη των τεσσάρων πλευρών τις ψυχής. Ο Εβραικός «Ιησούς/Γεσουά» είναι μια ΙΔΕΑ.Τα 33 χρόνια ζωής του είναι κλοπή απο τους 33 Σπονδύλους στην ανθρώπινη σπονδυλική στήλη που ο Οφης Κουνταλίνι ανεβαίνει.Η σταύρωση συμβολίζει επίσης το Μέγα Έργο του Σατανά : Το βασανιστήριο,Ο Θάνατος,και η ανάσταστη.Οι πηγές του συμβολισμού είναι στην Αίγυπτο και στον Φοίνικα (Αναγέννηση απο τις Στάχτες),Ο Αιγυπτιακός Θεός Σετ που σταυρώθηκε στην Φούρκα,όπως βέβαια και στην ιστορία της Ισις και του Όσιρις,Που ο Όσιρις τεμαχίστηκε σε εννέα κομμάτια και αναγεννήθηκε απο την Ίσιδα.

    Η Εβραική «Παρθένος Μαρία» κλάπηκε απο την Άσταροθ(Astaroth).Ο «αρχάγγελος Μιχαήλ» κλάπηκε απο τον Μαρντούκ(Marduk).Ο «αρχάγγελος Γαβριήλ» κλάπηκε απο τον Αιγυπτιακό Θεό Θωθ (Thoth) , O «Ραφαήλ» κλάπηκε απο τον Αζαζέλ(Azazel) και ο Γιουριέλ(Uriel) απο τον Βεελζεβούλ(Beelzebub).Ξανά βλέπουμε την παραχάραξη στον αριθμό τέσσερα που συμβολίζει τις γωνίες .

    Για περισσότερες πληροφορίες , σύνδεσμοι δίδονται στο τέλος της σελίδας.

    Η ανθρώπινη Σεξουαλικότητα ανέκαθεν τέθηκε υπο μεγάλο έλεγχο απο την χριστιανική εκκλησία.Αυτό έγινε επειδή η σεξουαλικότητα και ο οργασμός είναι απαραίτητα στην πνευματική ανάπτυξη και στην ανύψωση του Όφη Κουνταλίνι.Επειδή η εκκλησία δεν μπορούσε να ελέγξει πλήρως την σεξουαλικότητα,απλώς γέμισε αυτή την πράξη με φόβο.Ο κόσμος δεν είχε πια γνώσεις και πνευματική δύναμη,και έπεσε θύμα σε ψέμματα (Άγνοια=Ψέμματα) .Ο Όρος «Κόλαση» ανέβηκε στην σκηνή.Η λέξη Κόλαση (Hell) κλάπηκε απο τη Νορβηγική λέξη Hel που αντιπροσώπευε τον Νορβηγικό κάτω κόσμο.Η αλήθεια είναι πως η «Κόλαση» και ο «Παράδεισος» είναι λέξεις κλειδιά για τα τσάκρα της βάσης και της κορώνας.Κάθε προσπάθεια της εκκλησίας έγινε για αντικατάσταση του οποιουδήποτε πνευματισμού και Ιερού αριθμού με ηλιθιότητες και ψέμματα φόβου.Το 144,000 συμβολίζει τους Ναντίς μέσα στο ανθρώπινο σώμα που κατευθύνουν την ζωτική ενέργεια.Ο Αριθμός Δυο έγινε συνόνιμος με τον Σατανά.Το Δεύτερο τσάκρα είναι σεξουαλικό εκ φύσεως και ελέγχει την ανθρώπινη σεξουαλικότητα,και έτσι οποιαδήποτε συναναστροφή με τον αριθμό δύο,θεωρείτω κακή.Αν το δεύτερο τσάκρα είναι κλειστό,ένα άτομο είναι πλήρως πνευματικά ατροφικό,μιας και η ζωτική ενέργεια μένει παγιδευμένη στο τσάκρα της βάσης.

    Με φόβο,τα ανθρώπινα πιστεύω και οι σκέψεις μπορούν να ελεγχθούν.Η ανθρωπότητα πίστεψε οτι ο πανταχού παρόν και «Παντοδύναμος» «Θεός» μπορεί αν ξέρει κάθε μικρή τους σκέψη και πράξη.Διαμέσου φοβοκρατίας , οι άνρθωποι άρχισαν να επιβλέπουν τις σκέψεις τους και τις πράξεις τους.Τα επτά μυστήρια (Πάλι κλεμμένα απο τα επτά τσάκρα) της καθολικής εκκλησίας πίεζαν ολοκληρωτικό έλεγχο στην ζωή κάποιου ατόμου.Ο περισσότερος έλεγχος ασκούταν με την εξομολόγηση.Διαμέσου της εξομολόγησης η εκκλησία είχε ακόμα πιο πολύ δύναμη,ξέροντας τα μυστικά των τρομοκρατούμενων ανθρώπων.Αυτό επέτρεψε στους υψηλόβαθμους ιερείς να έχουν δύναμη πάνω απο βασιλείς,βασίλισες και οποιαδήποτε μορφή μοναρχίας.

    Ο Σατανάς μας λέει στο Μαύρο Βιβλίο (Αλ Τζιλγαχ) , πως πολλά έγγραφα και κείμενα έχουν παραχαραχθεί.Μετά απο έρευνα σε μύθοτς και θρησκείες,βρίσκω πως πολλοί συγγραφείς διαφωνούν για πολλά,θρησκευτικοί και γενικότερα.Αυτό προήλθε απο την συστηματική καταστροφή της αρχαίας γνώσης απο την χριστιανική εκκλησία.Για να γίνουν τα πράγματα ακόμια πιο άσχημα,πολλά απο τα απομείναντα αρχέτυπα δοκίμια , για να αποφύγουν την καταστροφή,έχουν παραχαραχθεί επίσης.

    Οι Θεοι μας άφησαν την αλήθεια , χαραγμένη σε πέτρα.Οι Πυραμίδες (Το σχήμα των τσάκρας) έχουν μείνει παρά τον χρόνο.Είναι εμφανές πως αυτά τα λίθινα αριστουργήματα δημιουργήθηκαν απο τους Θεούς για την μελλοντική ανρθωπότητα,μιας και οι Θεοί ήξεραν την μοίρα μας.Αυτά τα οικοδομήματα μιλούν απο μόνα τους.Κατασκευάστικαν για να αντικατοπτρίζουν τις κινήσεις των άστρων, και να είναι ημερολόγια για την εποχή που πρέπει να γίνεται το Μέγα Έργο.Το Μέγα έργο ξεκινάει την άνοιξη,όταν ο Ήλιος μπαίνει στο σημείο του Κριού,που είναι γνωστό ως Εαρινή Ισημερία.Ο ακριβής χρόνος της αρχής του Μεγάλου Έργου είναι στις 3 το βράδυ,Που είναι η ώρα του Σατανά.Αυτή είναι η πραγματική ώρα.Ο κατασκευασμένος μεσσίας ναζωραίος λένε πως πέθανε στις 3 το μεσημέρι,αλλα αυτό μεταφράζεται σε 15:00,και όχι 3 αποδικνείωντας το παραπάνω ως λάθος.

    Ο «Κερασφόρος Θεός» έχει προέλευση στην αρχάια Σουμερία.Οι Σουμέριοι Θεοί φορούσαν κράνοι με κέρατα.Αυτό είναι χιλλίαδες χρόνια πριν τον χριστιανισμό.Οι Παγανιστικές θρησκείες ήταν γνωστό πως δόξαζαν τον «Κερασφόρο Θεό».Μόνο με τον ερχομό του χριστιανισμού αυτές οι παραδόσεις κυνηγήθηκαν ,αλλά ήρθαν πάλι στην επιφάνεια – επιβίωσαν.Ο «Κερασφόρος Θεός» πήρε την ταμπέλα του «Κακού». (Κερασφόρος Θεός όπως ο Πάνας)
    Ο Κερασφόρος Θεός είναι ένα σύμβολο για το ΚΙ,την βιοηλεκτρική ζωτική ενέργεια.Αυτό συμβολίζεται με τον Υδράργυρο επειδή όλο φέγει μέχρι να σταθεροποιηθεί απο το Μέγα έργο.Το Σύμβολο του πλανήτη Ερμή έχει κέρατα.

    Τα σκαλισμένα Ιερογλυφικά στους τοίχους των Ναών και στις πυραμίδες ακόμα και σήμερα μένουν μαζί μας,ως απόδειξη της αλήθειας για αυτούς που έχουν την πνευματική γνώση για να τα αναγνωρίσουν και να τα μεταφράσουν.Για αυτό οι Θεοί αποτύπωσαν αυτά σε πέτρα.Ο Σατανισμός είναι βασισμένος στο Μέγα Έργο.Όλα τα Σατανικά σύμβολα,η έμφαση στην Μαγεία και την γνώση – όλα αυτά συμβολίζουν την επίτευξη της Θέωσης.Το Μέγα Έργο ισούται με τον Σατανισμό και οτιδήποτε πρεσβέυει : Η ανθρωπότητα να τελειοποιηθεί ψυχικά και σωματικά.(Υλικά και Πνευματικά).

  5. ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΒΑΨΟΥ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ

  6. Χμ.. πού αναφέρεσαι;

  7. Καλα…ειστε ολοι ελεος..ο Σατανας ειναι πνευμα(ο οποιος ηταν το 10ο ταγμα του θεου και αποφασισε πως ηθελε να γινει αυτος θεος και τον εδιωξαν μαζι με ενα ολοκληρο ταγμα αγγελων..).Αφου λοιπον ο Σατανας ειναι πνευμα…πως ρε ανωμαλε και αθεοφοβε τον ειδες στο μπανιο σου..??Σε τι εποχες εχουμε φτασει…

  8. AAAAAAAAAXAAXAAXAXAXA

    +1 Cretan…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*