News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Ποιός είναι και από πού ήρθε ο άγνωστος ιερέας (;) στον τόπο του ατυχήματος;

Screen Shot 2013-08-16 at 1.51.20 μ.μ.Ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβη πριν περίπου δύο βδομάδες στο Missouri των Η.Π.Α. προκαλώντας το θαυμασμό και το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο.

Την περασμένη Κυριακή (4 Αυγούστου) το πρωί, η 19χρονη Katie Lentz, δευτεροετής φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Tulane, είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της, όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής που ακολουθούσε για να βρεθεί στο σπίτι των γονιών της στο Quincy κοντά στην πόλη Jefferson το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε μία μάζα από λαμαρίνα, κυρίως προς την πλευρά του οδηγού.

Αμέσως, έσπευσαν στο σημείο πυροσβεστικά και σωστικά οχήματα τα οποία προσπαθούσαν επί 45 λεπτά να απεγκλωβίσουν την νεαρή κοπέλα από τα συντρίμμια. Η Lentz παρέμενε ήρεμη και μιλούσε για τις σπουδές της, ωστόσο, οι δυνάμεις της είχαν αρχίσει να την εγκαταλείπουν.

Οι άνδρες των σωστικών συνεργείων σκέφτηκαν να αποδογυρίσουν το αυτοκίνητο και να προσπαθήσουν να απεγκλωβίσουν την Lentz, κάτι το οποίο και φάνταζε αδύνατο και ήταν πολύ επικίνδυνο για τη σωματική της ακεραιότητα.

Η Lentz αναρωτήθηκε αν προσεύχεται κανείς για αυτήν και μία φωνή απάντηση «Εγώ».

Ένα ιερέας με ανοιχτόχρωμα μαλλιά, γύρω στα 50 με 60 ετών, ντυμένος με μαύρα ρούχα -μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα- εμφανίστηκε από το πουθενά στο σημείο του ατυχήματος, στάθηκε μπροστά στην Lentz και άρχισε να προσεύχεται, κρατώντας στο χέρι του ένα μπουκάλι με λάδι.

Αμέσως μετά, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Από εκεί που οι ελπίδες για τη διάσωση του κοριτσιού είχαν εξανεμιστεί και οι άνδρες των σωστικών συνεργείων είχαν καταβάλει κάθε προσπάθεια επαγκλωβισμού της Lentz, 20 περίπου από αυτούς κατάφεραν και μετακίνησαν λίγο το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να απεγκλωβίσουν την Lentz η οποία οδηγήθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Έπειτα, επέστρεψαν πίσω για να ευχαριστήσουν τον ιερέα, όμως αυτός είχε εξαφανιστεία από προσώπου Γης.

Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι κανείς δεν γνώριζε τον ιερέα (δεν είναι σε κάποια από τις τοπικές εκκλησίες), κανείς δεν είδε από που εμφανίστηκε και πλησίασε τον τόπο του ατυχήματος (η περιοχή είχε αποκλειστεί σε αρκετά μεγάλη περίμετρο, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι κανείς -εκτός φυσικά των σωστικών συνεργείων- δεν μπήκε ή βγήκε από αυτήν) και, φυσικά, κανείς δεν αντιλήφθηκε πώς διέφυγε και εξαφανίστηκε χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς!

[Πηγή Είδησης]

Όπως καταλαβαίνετε, οι απανταχού ερευνητές καθώς και απλοί άνθρωποι κάνουν λόγο για μεταφυσικές ερμηνείες του γεγονότος, όπως π.χ. ότι ο άγνωστος ιερέας που εμφανίστηκε ήταν ο άγγελος-φύλακας του κοριτσιού, ότι θέλησε να βρεθεί και να εξαφανιστεί χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, κ.ά.

Τι πιστεύετε, εσείς, για το παραπάνω γεγονός; Άγγελος, κάποιος μυστηριώδης ιερέας ή κάτι άλλο;

Tags: , , , , , ,

2 Comments

  1. Από ό,τι φαίνεται, τελικά, λύθηκε το μυστήριο με τον άγνωστο ιερέα: Δείτε εδώ [ http://edition.cnn.com/2013/08/13/us/missouri-mystery-priest ] & εδώ [ http://www.huffingtonpost.com/2013/08/12/father-patrick-dowling-angel-priest-_n_3746077.html?utm_hp_ref=religion ].

  2. Ίσως ήταν ένας μυστηριώδης άγγελος- ιερέας.

    Missouri/Αύγουστος΄13

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*