News / ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ONLINE / ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Παράξενο video εγείρει ερωτηματικά και προκαλεί το ενδιαφέρον

Στιγμιότυπο 2015-10-23, 11.34.04 π.μ.Προχθες, ο καλός μου φίλος Σ., μου έστειλε να δω και να σχολιάσω το παρακάτω video:

Το σημείωσα και το άφησα στην άκρη για να το ερευνήσω αργότερα και καθώς έπειτα χάζευα στο διαδίκτυο σε διάφορες ξένες ιστοσελίδες, είδα σε 2-3 γνωστά ξένα portals να «παίζει» ως είδηση η δημοσίευση του παραπάνω video, με τους αρθογράφους να θέτουν στους αναγνώστες τα ερωτήματα «τι είναι αυτό το παράξενο video και τι προσπαθεί να δείξει; κάποιο promo video ενός video game, μίας ταινίας ή κάτι άλλο;».

Τα παραπάνω ερωτήματα τίθονται προφανώς και σε εσάς, τους αναγνώστες του WeirdNews.gr, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια σαφή απάντηση περί τίνος πρόκειται, ούτε από τον δημιουργό/uploader του ούτε κι από άλλη πηγή.

Το video έχει τίτλο «01101101 01110101 01100101 01110010 01110100 01100101» και δείχνει έναν μαυροντυμένο άνθρωπο που φοράει μία τύπου βενετσιάνη μάσκα να κάνει κάποιες κινήσεις με το σώμα του ενώ παράλληλα φαίνονται κάποια παράξενα σύμβολα στους τοίχους και τα παράθυρα πίσω του.

Το video αναρτήθηκε τον περασμένο Μάιο (ημέρα δημοσίευσης 9 Μαίου 2015) και πολλοί ερευνητές και λάτρεις των θεωριών συνομωσίας έχουν αρχίσει ήδη να εξετάζουν και να βγάζουν τα πρώτα συμπεράσματα για το παράξενο video.

Στο video, που ακούγονται σήματα Μορς, κάποιοι προσπάθησαν να τα αποκρυπτογραφίσουν και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το μήνυμα αναφέρει «Kill the President», ενώ προηγούμενως εμφανίζονται σε ανύποπτη στιγμή για κλάσματα του δευτερολέπτου οι συντεταγμένες GPS του Λευκού Οίκου!

Μέχρις ώτου αποκαλυφθεί το νόημα που κρύβεται πίσω από το video, είναι αδιαμφισβήτητο ότι οι διάφορες ερμηνείες που θα προκύπτουν καθημερινά θα αυξάνονται συνεχώς.

Εσείς τι πιστεύετε ότι κρύβεται πίσω από το παράξενο αυτό video; Κάποιο επιτυχημένο promo ενός video game ή ταινίας (το video κοντεύει ήδη να φθάσει το 1,5 εκατομμύριο views), κάποιος που απλώς αποφάσισε να… παίξει με το μυαλό μας ή κάτι άλλο, πιο… αποκρυφιστικό και μυστήριο;

Tags: , , , , , , , , ,

3 Σχόλια

  1. Πιθανότατα το έχετε βρει ήδη, αλλά ο τίτλος μεταφράζεται σε «Muerte» που σημαίνει «Θάνατος» στα Ισπανικά.

  2. Ο τίτλος του video;
    Πράγματι, το «morto» σημαίνει θάνατος στα λατινικά.
    Απλώς, αν θέλεις, διευκρίνισε σε τι αναφέρεσαι.

  3. και αν προσεξεις στο παραθυρο αν παρατηρησεις τα δεντρα θα δεις ενα προσοπω που σχηματιζουν τα κλαδια ειναι μεγαλο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*