Γενικά

1 χρόνος WeirdNews! Κερδίστε πλούσια δώρα!

Στις 12 Φεβρουαρίου του 2010 έγινε το πρώτο post στο Weirdnews.gr ενώ από τα τέλη του 2009 είχε ξεκινήσει ο σχεδιασμός, η λειτουργία και το τεχνικό κομμάτι του παρόντους ιστοχώρου.

Σήμερα, ένα περίπου χρόνο μετά, το WeirdNews έχει πλέον καθιερωθεί στις προτιμήσεις των Ελλήνων χρηστών του διαδικτυού που ενδιαφέρονται για την Εναλλακτική τους Ενημέρωση σε θέματα που σχετίζονται με UFO, εξωγήινους, φαντάσματα, συνωμοσίες, κρυπτοζωολογία, επιστήμες, διαστημική, κ.ά., και συνεχώς ανεβαίνει περισσότερο η καθημερινή επισκεψιμότητά του.

Μέχρι σήμερα (17 Ιανουαρίου 2011) έχουν δημοσιευθεί 243 κείμενα και άρθρα και περισσότερα από 140 σχόλια στις παραπάνω κατηγορίες του WeirdNews, ενώ η διαδικτυακή και έντυπη προβολή του (βλ. περιοδικά Mystery, Φαινόμενα) σε συνδυασμό με τη συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητά του, καθιστούν το WeirdNews ως ένα σημαντικό και αξιοπρεπή ιστοχώρο εναλλακτικής ενημέρωσης στο ελληνικό διαδίκτυο και τους αναγνώστες του ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου.

Γι αυτό εγώ, ο δημιουργός και ο υπεύθυνος του WeirdNews, θέλω να σας ευχαριστήσω για τη θερμή αγάπη και λατρεία που δείξατε από την πρώτη στιγμή και αγκαλιάσατε το χώρο αυτό και σας υποσχόμαι ότι θα προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για την αξιοπιστία, την εγκυρότητα και τη λειτουργία του WeirdNews!

Τέλος, επειδή σε λίγες ημέρες (12 Φλεβάρη) το WeirdNews κλείνει 1 χρόνο λειτουργίας και ενημέρωσης στο ελληνικό διαδίκτυο, προσφέρει στους αναγνώστες του πλούσια και σπάνια αναμνηστικά δώρα, σαν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς όλους εσάς!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας με την ένδειξη «Γενέθλια του WeirdNews» στο θέμα του μηνύματός σας, γράφοντας ασφαλώς ό,τι άλλο θέλετε εσείς: παρατηρήσεις, κριτική, τι άλλο θα θέλατε να βλέπατε μέσα από το WeirdNews και γενικά ό,τι άλλο θέλετε εσείς!

*Τα δώρα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, καθώς επίσης, και ο τρόπος ανάδειξης των τυχερών νικητών τους.

Να είστε όλοι καλά,

Αναστασίου Δημήτρης για το WeirdNews

28 Σχόλια

  1. Ο διαγωνισμός προβάλλεται στην κατηγορία «Δωρεάν διαγωνισμοί» του http://www.jaba.gr και στο http://www.twitter.com/#!/jaba_gr

  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

  3. O διαγωνισμός σας αναρτήθηκε και προβάλλεται στο KERDISETO, το γούρικο blog των διαγωνισμών http://kerdiseto.blogspot.com και στη σελίδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/KERDISETO

  4. »Γενέθλια του WeirdNews» xronia polla!!!!!na ta ekato stiseis!!!

  5. ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ WEIRDNEWS…ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

  6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΝΕΑ

  7. xronia pollaaaaaa!na t xiliasete!

  8. Χρονια πολλα λοιπον και καλη συνεχεια

  9. Αλέξανδρος says:

    Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και ό,τι καλύτερο για το 2011!

  10. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!

  11. Χρόνια πολλα weirdnews!!!

  12. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ says:

    «Γενέθλια του WeirdNews»
    ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ…

  13. «Γενέθλια του WeirdNews»
    Χρόνια πολλά και δημιουργικά!

  14. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…

  15. Pingback: Tweets that mention 1 χρόνος WeirdNews! Κερδίστε πλούσια δώρα! -- Topsy.com

  16. xronia sas polla…efxaristoume g t yperoxa dwra

  17. xronia sas pollaaaaaaaaaaaaaa

  18. <> Χρόνια σας πολλά.

  19. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

  20. χρονια πολλα με….πολλα νεα .

  21. Χρόνια πολλά!

  22. kalh epityxia!

  23. Γενέθλια του WeirdNews

  24. Γενέθλια του WeirdNews
    Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια!!!!

  25. Γενέθλια του WeirdNews
    na ta 100stiseis!!!

  26. Να σημειώσω ότι οι συμμετοχές για το διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και ΜΟΝΟ μέσω της φόρμας επικοινωνίας: http://www.weirdnews.gr/index.php/contact .

    Τα δώρα που θα κληρωθούν και θα κερδίσετε, θα ανακοινωθούν αρχές του Φλεβάρη, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου, ημέρα που «επίσημα» το Weirdnews κλείνει 1 χρόνο λειτουργίας!

  27. KALI XRONIA SE OLOUS!!!

  28. ΔΗΜΗΤΡΗΣΒ says:

    ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*