News / Γενικά

Διαγωνισμός για τα 3 χρόνια του WeirdNews.gr!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΌπως έχετε συνηθίσει από τις προηγούμενες φορές, έτσι και φέτος, το WeirdNews γιορτάζει τα τρία χρόνια λειτουργίας του και διοργανώνει ακόμη ένα διαγωνισμό για εσάς, με έπαθλα διάφορα δωράκια!

Η διαδικτυακή πύλη του WeirdNews ασχολείται με οτιδήποτε παράξενο συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο και πλέον έχει καθιερωθεί για τα καλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, κερδίζοντας καθημερινά όλο και περισσότερους αναγνώστες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Για την ακρίβεια, το WeirdNews άρχισε να σχεδιάζεται και να λειτουργεί από τα τέλη του Δεκέμβρη του 2009, ωστόσο τυπικά, η πρώτη δημοσίευση έγινε στις αρχές του Φλεβάρη του 2010. Έτσι, ο εορτασμός των γενεθλίων του WeirdNews γίνεται (και θα γίνεται από εδώ και πέρα) στο τέλος κάθε χρόνου, στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Γι αυτό το λόγο, θα ήθελα προσωπικά να σας ευχαριστήσω για την ιδιαίτερη αγάπη και το συνεχές ενδιαφέρον που δείχνετε για τον ιστοχώρο αυτό, ο οποίος φυσικά ανήκει στην οικογένεια της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού.

Ας μη σας κουράζω, όμως, με περισσότερα λόγια. Διαβάστε παρακάτω τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό!

 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του WeirdNews !

Βάλτε τη φαντασία σας και σχεδιάστε το καινούριο logo του WeirdNews!

Η επικρατέστερη συμμετοχή θα κοσμεί μετά το πέρας του διαγωνισμού το κεντρικό logo του WeirdNews! (οι διαστάσεις του τωρινού logo είναι 437 x 106 pixels. Μπορείτε αν θέλετε να διαμορφώσετε λίγο πάνω ή κάτω τα προηγούμενα νούμερα). Μπορείτε ασφαλώς να δημιουργήσετε παραπάνω από ένα σχέδια!

Στείλτε τις συμμετοχές σας με e-mail στο: dimanast[papaki]weirdnews.gr (όπου [papaki]=@)

Πέρα από το σκέλος του διαγωνισμού, όσοι θέλετε μπορείτε να βρείτε το WeirdNews στα networkds τα οποία θα βρείτε παρακάτω. Με τη συμμετοχή σας, είτε κάνοντας ένα απλό Like είτε ένα Retweet, βοηθάτε στην προώθηση του διαγωνισμού!

Όσοι έχετε λογαριασμό στο Facebook, κάντε ένα Like παρακάτω:

 

Όσοι έχετε λογαριασμό στο Twitter, κάντε απλώς ένα ReTweet το παρακάτω tweet:

 

 

 

Τα δώρα του διαγωνισμού είναι:

1 αντίτυπο του βιβλίου Aradia: Το Ευαγγέλιο των μαγισσών, από εκδόσεις Αρχέτυπο, μία προσφορά του Γ. Ιωαννίδη, αρχισυντάκτη του περιοδικού Mystery και ιδιοκτήτη της Αποφένιας.

107008-big

1 αντίτυπο του βιβλίου Η Λευκή Βίβλος της Παραψυχολογίας, από εκδόσεις iWrite.gr, του συγγραφέα Νικόλαου Κουμαρτζή.

1 μπλουζάκι με το λογότυπο του WeirdNews στο μπροστινό μέρος και με ό,τι φράση θέλει ο νικητής/η νικήτρια στο πίσω μέρος του. Θα εξαρτηθεί ασφαλώς από το φύλο του νικητή, ώστε να δημιοργηθεί το κατάλληλο ανδρικό ή γυναικείο μπλουζάκι.

χρηματοδότηση 20% των εκδόσεων iWrite.gr για την έκδοση του βιβλίου σας! (Όπως αντιλαμβάνεστε, το δώρο αυτό προορίζεται για συγγραφείς, νέους ή παλαιότερους, που έχουν σκοπό στο άμεσο μέλλον να εκδόσουν κάποιο βιβλίο! Γι αυτό, όποιος συγγραφέας λάβει μέρος στο διαγωνισμό και θέλει να διεκδικήσει το δώρο αυτό, καλείται να το διευκρινίσει μέσω e-mail στο dimanast[papaki]weirdnews.gr (όπου [papaki]=@).

Η έναρξη του διαγωνισμού έχει ορισθεί την 22η Δεκεμβρίου 2012 (αν, φυσικά, δεν έρθει το… Τέλος του Κόσμου την προηγούμενη ημέρα…!) και η λήξη του διαγωνισμού την 31η Ιανουαρίου του 2013.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν προσωπικά μέσω email, γι αυτό φροντίστε τα emails της συμμετοχής σας να είναι έγκυρα και προσωπικά.

Ασφαλώς, μπορείτε να στέλνετε οτιδήποτε σχόλια, παρατηρήσεις, κριτική, τι θα θέλατε και τι όχι να διαβάζετε μέσα από τις σελίδες του WeirdNews, και γενικά οτιδήποτε άλλο θέλετε εσείς, μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας.

 

Τέλος, όποιος μπορεί και θέλει, μπορεί να συνεισφέρει με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό την προσπάθεια του WeirdNews, μέσα από την επιλογή Donate στη δεξιά μεριά της ιστοσελίδας.

 

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες, καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Tags: , ,

14 Comments

  1. Χρόνια πολλά,καλά και πάντα δημιουργικά!!!

  2. Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στη σελίδα του jaba.gr στο facebook: http://www.facebook.com/jaba.gr

  3. Ευχαριστούμε!!! Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στο Save and Win GREECE, – http://www.SaveAndWin.GR αλλά και http://www.facebook.com/saveandwin.gr – δείτε τον εδώ: http://www.saveandwin.gr/view/d8

  4. καλες γιορτες σε ολους! υγεια!

  5. xronia polla

  6. Καλή χρονιά!

  7. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

  8. likee!!και καλη χρονια σε ολους!!

  9. kalh epityxia!!!

  10. Οι νικητές ειδοποιήθηκαν ξεχωριστά στα προσωπικά τους e-mails.

    Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τη συμμετοχή σας!

    Καλές… weird εμπειρίες σε όλους σας! (:

  11. I read your post and wished I’d written it

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*