News / ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ONLINE

Ο «Ιησούς με τα τατουάζ» κατακλύζει το Τέξας των Η.Π.Α.!

article-2452535-18a9090600000578-985634x386Δεν είναι και λίγο πράγμα να περπατάς και εκεί που κοιτάζεις τις αφίσες στο δρόμο, να παρατηρείς τον Ιησού καλλυμένο από πάνω έως κάτω με… τατουάζ!

Ειδικά όταν αυτό συμβαίνει σε μία συντηρητική κοινωνία, όπως λέγεται (…) ότι είναι το Τέξας των Η.Π.Α.

Οι γιγαντοαφίσες αυτές αποτελούν μέρος μίας διαφημιστικής καμπάνιας της ιστοσελίδας JesusTattoo.org και παρουσιάζουν τον Ιησού γεμάτο τατουάζ σε όλο του το σώμα, όπου ανάμεσά τους διακρίνονται οι λέξεις «εξαρτημένος», «ζηλιάρης», κ.ά.

«Είμαστε μία μικρή ομάδα ανθρώπων που μας χαρακτηρίζει η αγάπη μας για τον Ιησού. Δεν είμαστε εκκλησία, δεν πουλάμε τίποτα«, αναφέρουν οι υπεύθυνοι που βρίσκονται πίσω από αυτήν την καμπάνια.

Ωστόσο, ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής, δεν πήραν τόσο… ελεφριά το όλο σκηνικό, και το χαρακτήρισαν βλάσφημο και ακατάλληλο. «Δεν μου άρεσε η εικόνα που είδα. Νομίζω ότι είναι πολύ μειωτική», είπε ένας κάτοικος σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.

Αντιθέτως, κάποιοι άλλοι, όπως ο πάστορας David Wilson, δήλωσε: «πιστεύω ότι πρόκειται για μία πολύ έξυπνη ιδέα».

article-2452535-18a9091800000578-522634x380

Διαβάστε αναλυτικά την είδηση εδώ και επισκεφθείτε την παραπάνω ιστοσελίδα (jesustattoo.org) για να βρείτε περισσότερες πληφορορίες πίσω από την πρωτότυπη αυτή διαφήμιση. Πριν από αυτά, όμως, παρακολουθήστε παρακάτω το video της ομάδας, στο οποίο παρουσιάζεται ο Ιησούς ως… τατουατζής, που υποδέχεται συνεχώς κόσμο για να δει τα τατουάζ τους ή να τους κάνει καινούρια.

Το μύνημα, πάντως, που θέλουν να περάσουν είναι άκρως θετικό προς το πρόσωπό Του, καθώς καλούν τους επισκέπτες να γνωρίσουν άλλους ανθρώπους που άλλαξε η ζωή τους γνωρίζοντας την αγάπη τους για το Θεάνθρωπο και, αν φυσικά θέλουν, να προσπαθήουν να κάνουν και αυτοί το ίδιο!

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*