News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Εμφάνιση του Ιησού στα… δάχτυλα ενός ποδιού;!

originalΤο παραλήρημα με τις «θεϊκές εμφανίσεις» του Ιησού, της Παναγίας και άλλων αγίων προσώπων σε κάθε λογής αντικείμενα, στη φύση ή οπουδήποτε αλλού μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους, φαίνεται ότι δεν θα έχει τέλος ποτέ.

Αυτή τη φορά, η μορφή του Ιησού εμφανίστηκε… στα δάχτυλα ενός ποδιού!

Συγκεκριμένα, η Paula Osuna από τη Silver City στο New Mexico των Η.Π.Α. ισχυρίζεται ότι η εικόνα της μορφής του Ιησού εμφανίστηκε ως μία μελανιά στα δάχτυλα του ποδιού της.

Το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της τραυματίστηκε και μελανιάστηκε την περασμένη βδομάδα η Paula έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες στο σπίτι της.

Μερικές ημέρες μετά, ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της να τρίψει το μελανιασμένο σημείο με ένα προσκύνημα που είχε φυλάξει από μία Καθολική Εκκλησία.

Την επόμενη ημέρα, όταν έβγαλε τις γάζες από το πόδι της, αυτή και η οικογένειά της διέκριναν στα δάχτυλα του ποδιού της τη μορφή του… Ιησού!

[Πηγή Είδησης]

 

Στο παραπάνω link της είδησης μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε φωτογραφίες και από άλλες weird… άγιες εμφανίσεις ανά τον κόσμο.

Μία αντίστοιχη λίστα μπορείτε να βρείτε και στις σελίδες του WeirdNews και συγκεκριμένα αναζητώντας το tag Ιησούς. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε παραδείγματα αντίστοιχων εμφανίσεων που έχουν καταγραφεί σε διάφορα μέρη του κόσμου τα τελευταία χρόνια.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*