News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

«Εμφανίστηκε το πρόσωπο του Ιησού στην εφημερίδα που διάβαζα!»

1Ακόμη μία εμφάνιση της μορφής του Ιησού, αυτή τη φορά στο φύλλο μίας εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, όταν ο Joseph McCaffrey από το Norwalk του Connecticut των Η.Π.Α. διάβαζε την εφημερίδα The Hour, παρατήρησε, στη σελίδα που περιέχει νέα και ειδήσεις σχετικές με κινηματογραφικές ταινίες, μία κηλίδα από μελάνι η οποία σύμφωνα με τη γυναίκα του παραπέμπει στο πρόσωπο του Ιησού!

4

Ο Joseph φωτογράφισε το συγκεκριμένο σημείο της εφημερίδας (φύλλο 2ης Μαίου 2013) και το έδειξε στους φίλους του προκειμένου να του πούνε τη γνώμη τους.

5

«Άλλοι βλέπουν κάτι, άλλοι όχι. Σίγουρα οι περισσότεροι συμφωνούν ότι μπορεί να πρόκειται για την εικόνα του Ιησού», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Joseph, προσθέτοντας χαριτολογώντας : «Αλλά, αν ο Ιησούς θέλει πράγματι να μου στείλει ένα μήνυμα, θα προτιμούσα να το έκανε στη σελίδα με… τους αριθμούς από το Λόττο! Θέλει να δω άραγε κάποια ταινία;»

Το παραπάνω περιστατικό έρχεται να προσθεθεί στη μεγάλη -ομολογουμένως- παγκόσμια λίστα με παρόμοιες μαρτυρίες και ιερείς -σύμφωνα με τους μάρτυρες- ενδείξεις [δείτε μερικά χαρακτηριστικά παλαιότερα περιστατικά στις σελίδας του WeirdNews, πατώντας ΕΔΩ].

Μάλιστα, πριν ένα μήνα περίπου, μία γυναίκα από τη Florida των Η.Π.Α. ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε ένα… στέμμα και έναν σταυρό σε ένα μπισκότο σε σχήμα χρυσόψαρου!

[Πηγές Είδησης: Εδώ & εδώ]

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*