News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Χρονοταξιδιώτης παρευρέθηκε σε αγώνα του Tyson το 1995;

2Μία τις αγαπημένες κατηγορίες ειδήσεων του WeirdNews.gr είναι αυτές που σχετίζονται με ταξίδια στο χρόνο και χρονοταξιδιώτες. Η παρακάτω είδηση ανήκει στις παραπάνω κατηγορίες και καλείται να σας συναρπάσει! 🙂

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της DailyMail, ένας… χρονοταξιδιώτης από το μέλλον βρέθηκε στις εξέδρες ενός αγώνα μποξ του 1995 και κατέγραψε με την camera του κινητού του τηλεφώνου στιγμές από τον αγώνα!

Ο εν λόγω αγώνας πραγματοποιήθηκε το 1995 ανάμεσα στον διάσημο (και… εκκεντρικό) Mike Tyson και τον Peter McNeeley.

Οι σκεπτικιστές κατάφεραν και εντόπισαν στο video του αγώνα έναν άνθρωπο να στέκεται στις κερκίδες του γηπέδου και με το smartphone του να καταγράφει στιγμές από τον αγώνα. Μόνο που το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεφώνου κυκλοφόρησε στην αγορά… πέντε χρόνια αργότερα, δηλαδή το 2000!

1

Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας πιστεύουν ότι δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις για το συγκεκριμένο γεγονός: ή ένας ταξιδιώτης από το μέλλον πραγματοποίησε ταξίδι στο παρελθόν, ή ότι επρόκειτο για κάποιον… εξωγήινο που… είχε έρθει διακοπές στη Γη και αποφάσισε να παρευρεθεί σε έναν αγώνα μποξ!

Οι πιο… προσγειωμένοι στην πραγματικότητα (…), βέβαια, ισχυρίζονται ότι ο θεατής απλώς κρατούσε στο χέρι του ένα μοντέλο μίας ψηφιακής κάμερας που είχε κυκλοφορήσει ήδη στην αγορά.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Las Vegas στη Νεβάδα των Η.Π.Α. και ήταν η πρώτη φορά που ο Tyson νίκησε στο ρινγκ.

Το video του αγώνα δημοσιεύθηκε στο Youtube για πρώτη φορά τον Σεπτέμβρη του 1995, μετράει ήδη περισσότερες από 4 εκατομμύρια προβολές κι από τότε οι ερευνητές και οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσιών αναζητούν αδιάκοπα απαντήσεις…

Ο JammyBantam, που ανέβασε το video στο κανάλι του, εξηγεί ότι το αντικείμενο που κρατάει ο θεατής στα χέρια του έχει τον φακό στο πάνω μέρος, όπως τα περισσότερα σημερινά smartphones, και όχι στο κέντρο όπως συνηθιζόταν για τις φωτογραφικές μηχανές της εποχής.

«Αυτό που έχουμε εδώ είναι ότι ένας χρονοταξιδιώτης γύρισε πίσω στο χρόνο για να παρακολουθήσει τον αγώνα και κάθισε στις πρώτες θέσεις. Το 1995 υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, αλλά δεν είχαν ενσωματωμένες κάμερες», αναφέρει ο JammyBantam.

Κάποιοι, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι είχαν κυκλοφορήσει παρόμοιες κάμερες στο εμπόριο:

3

Αλήθεια, εσείς, τι πιστεύετε ότι συνέβη τότε στις κερκίδες του σταδίου; Σε ποια από τις δύο πλευρές κατατάσσετε τον εαυτό σας και γιατί;

Προτού απαντήσετε, διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ. Σας περιμένει, επίσης, μία έκπληξη προς το τέλος του άρθρου που φυσικά χρήζει άπλετου σχολιασμού…

Tags: , , , , , , , , , ,

One Comment

  1. J’ai révé ou c’est toi qui demandé des exemples de mise en ouvre de “mes” propositions ailleurs dans le monde. L’exemplarité serait-elle utile ou non selon les idées que tu défends ?Cela étant, tu ne nous a toujours pas apporté de réponses concrètes sur ce que l’Europe nous aurait apporté (je t’ai concédé l’apport de la politique environnementale sur celle de la France, lanterne roue).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*