News / ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

Εμφάνιση του Bigfoot στις Η.Π.Α.;

Η τελευταία αναφορά για πιθανή εμφάνιση του μυστηριώδους Bigfoot προέρχεται από τις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα από την πολιτεία της Βόρειας Ντακότα στη βορειοκεντρική πλευρά της χώρας.
«Πρόκειται για αληθινό ζώο και βρίσκεται εδώ, θέλω όλοι να το μάθουν αυτό», δήλωσε ο Christopher Bauer, έμπειρος κυνηγός και ιχνηλάτης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας των πρόσφατων Χριστουγέννων αντίκρισε το παράξενο πλάσμα στην περιοχή που ζει.

«Περπάτησε ως την εθνική οδό και έπειτα κινήθηκε κι εξαφανίστηκε στους λόφους», είπε ο Bauer.

Αυτό που ο Bauer περιέγραψε ως «τέρας» άφησε πίσω του πατημασιές και ίχνη στο χιόνι μήκους 20 περίπου εκατοστών, για περισσότερο από 10 χιλιόμετρα(!) προτού αυτά χαθούν στους λόφους.

Ο Bauer γνωρίζει ότι οι περισσότεροι δεν θα πιστέψουν αυτά που έχει να τους διηγηθεί, ωστόσο όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τα ίχνη στο έδαφος αποτελούν τις καλύτερες αποδείξεις και παραείναι αληθινά για να αποτελούν προϊόν απάτης ή φάρσας.
«Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω», είπε με ενθουσιασμό στις δηλώσεις του.

[Πηγή]

Tags: , , , , , ,

One Comment

  1. because if so, I’d be careful if I were you in any further postings. Here or elh;eherw.&#8221eWsat you gonna do ? Is that some kind of impotent threat ?All you’ve done is repeat (very longwindedly) what I said in my first post … it’s about the teachers.And yes, you got it wrong.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*