News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Πορσελάνινες κούκλες εμφανίζονταν έξω από τα σπίτια νεαρών κοριτσιών προκαλώντας τρόμο στις οικογένειές τους

Two-of-the-porcelain-dolls-San-Clemente-CaliforniaΤο τελευταίο χρονικό διάστημα, στην περιοχή San Clemente στην Κομητεία Orange στην California των Η.Π.Α. έλαβε χώρα ένα παράξενο περιστατικό: τρομακτικές κούκλες που φέρουν τα χαρακτηριστικά νεαρών κοριστιών εμφανίστηκαν από το πουθενά μπροστά σπό τις πόρτες των σπιτιών τους!

Η αστυνομία της California αδυνατούσε να δώσει μία σαφή εξήγηση στους ανθρώπους που έπαιρναν τηλέφωνο για να αναφέρουν την εμφάνιση κάποιας πορσελάνινης κούκλας έξω από την πόρτα του σπιτιού τους.

Οι τρομακτικές φιγούρες άρχισαν να εμφανίζονται μετά τις 16 Ιουλίου, σε περισσότερα από δέκα σπίτια στην περιοχή.

Μετά από έρευνα των αρχών, εντοπίστηκε η γυναίκα η οποία άφηνε τις κούκλες και δήλωσε στις αρχές ότι δεν είχε πρόθεση να τρομάξει κανέναν.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσε η αστυνομία, μία κούκλα θυμίζει ένα μικρό νεαρό κορίτσι με σγουρά μαλλιά, η οποία φοράει πολλές φορές ένα ροζ νυχτικό και παντόφλες με λαγουδένια αυτιά.

Μία άλλη μοιάζει σε ένα άλλο κορίτσι που φοράει συχνά ένα λουλουδένιο μπλε φόρεμα με κορδέλες στα μαλλιά της.

Παρά τις αρχικές ανησυχίες των κατοίκων, η αστυνομία είπε ότι τα περιστατικά δε θεωρούνται εγκληματικές πράξεις.
Η υπεύθυνη πίσω από την όλη ιστορία δήλωσε στις αρχές ότι η πράξη της απλά χαρακτηρίζεται ως μία χειρονομία καλής θέλησης και τίποτα περισσότερο.Παραδέχθηκε, επίσης, ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελε να ξεφορτωθεί τη συλλογή της, μία συλλογή της οποίας οι κούκλες ήθελε από την αρχή να τις κάνει να μοιάζουν με τα νεαρά κορίτσια της περιοχής χωρίς ωστόσο να έχει σκοπό να τρομάξει κανέναν.[Πηγή Είδησης]

Κάποιο είδος μαγείας, μία ψυχική διαταραχή, μία καλοστημένη φάρσα η οποία αποκαλύφθηκε ή κάτι άλλο;

porcelain-dolls-San-Clemente-CaliforniaΗ κούκλα με το μπλε φόρεμα

porcelain-dolls-San-Clemente-California2Η κούκλα με το ροζ νυχτικό

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*