News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Παραφυσική δραστηριότητα(;) καταγράφηκε μέσα σε κατάστημα;

3414819_GΈνα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε σε ένα κατάστημα στο Gilford του New Hampshire των Η.Π.Α., το οποίο μάλιστα καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Στο video που μπορείτε να δείτε παρακάτω διακρίνεται ένα γυάλινο αντικείμενο (πιθανότατα βάζο) να μετακινείται από το τραπέζι και να σπάει πέφτοντας κάτω στο πάτωμα.

Όταν το αντικείμενο έσπασε, η Heidi Boyde, η υπάλληλος που βρισκόταν εκείνη την ώρα μέσα στο μαγαζί, έτρεξε να δει τι είχε συμβεί και έκπληκτη παρατήρησε το σπασμένο αντικείμενο στο πάτωμα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος -το οποίο κτίστηκε το 1890-, Steve Buzzota, δήλωσε ότι και παλαιότερα είχε την υποψία της παρουσίας φαντάσματος στο μαγαζί του. «Μερικοί πελάτες», όπως δήλωσε, «ένιωθαν ένα άγγιμα, ένα τράβηγμα, στον ώμο τους».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι όταν βρίσκεται μόνος στο μαγαζί, ακούει πολλές φορές ήχους σαν κάποιος να ανεβαίνει τα σκαλιά του υπογείου.

Παρακολουθήστε παρακάτω το video που κατέγραψαν την ώρα εκείνη οι κάμερες παρακολούθησης και… βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Philadelphia News, Weather and Sports from WTXF FOX 29

[Πηγή Είδησης]

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*