News / ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ONLINE / ΤΕΧΝΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θρύλος του ποδοσφαίρου μιλάει με… εξωγήινους!

1Ναι, καλά διαβάσατε στον τίτλο!

Και ειδικά εσείς, οι ποδοσφαιρόφιλοι, θα εκπλαγείτε με το όνομά του!

Ο λόγος για τον Franz Beckenbauer (Φραντς Μπέκενμπαουερ), θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου (δεκαετίες ’60-’70) και σήμερα manager της Bayern Munich (αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το βιογραφικό του ρίξτε μία ματιά εδώ)

Συγκεκριμένα, ο «Κάιζερ» έκανε τις εξής δηλώσεις: «Γεια σας, είμαι ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής. Σας έχω μια ερώτηση: πιστεύετε πως υπάρχουν εξωγήινοι; Πιστεύετε πως παίζουν σπορ; Έχω τρομακτικά νέα. Η απάντηση είναι ναι. Επικοινώνησαν μαζί μου εξωγήινοι και θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο με μας. Αν χάσουμε, θα καταστρέψουν τον πλανήτη μας. Είναι στο χέρι μας να φτιάξουμε μία ομάδα. Μόνο το ποδόσφαιρο θα σώσει τον πλανήτη μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μπεκενμπάουερ«.

Δείτε και το χαρακτηριστικό video:

Αν δεν είχε μία… Στενή Επαφή Τρίτου Τύπου ή δεν… τρελάθηκε ο Γερμανός θρύλος του ποδοσφαίρου, είναι προφανές ότι το παραπάνω video αποτελεί μέρος μίας διαφημιστικής καμπάνιας, μιας και στον υπότιτλό του αναγράφεται η φράση «περισσότερα την 1η Νοεμβρίου«.

Πέρα από την απίστευτη, όμως, αυτή δήλωση του Beckenbauer, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχε ακόμη ένα… weird περιστατικό, το οποίο αυτή τη φορά σχετίζεται άμεσα με ποδοσφαιρικά γήπεδα της Γηραιάς Ηπείρου!

Συγκεκριμένα, 11 άγνωστοι άνδρες, ντυμένοι με μαύρες φορεσιές που θυμίζουν… σκοτεινές εποχές, έκαναν την εμφάνισή τους το Σάββατο στην Allianz Arena (έδρα της ομάδας του… Beckenbauer!) και την άλλη ημέρα στο Stamford Bridge του Λονδίνου!

2

Οι άγνωστοι άνδρες -ο αριθμός των οποίων προφανώς παραπέμπει στον αριθμό των ποδοσφαιριστών μίας ομάδας- ήταν ντυμένοι με μαύρες μανδύες που έφεραν σατανικά σύμβολα στο μπροστινό τους μέρος και φορούσαν μαύρα γάντια, ενώ το πρόσωπό τους ήταν βαμμένο λευκό!

3

Ένας θεατής που ήταν στις εξέδρες του πρώτου γηπέδου όπου εμφανίστηκαν οι άγνωστοι… Men in Black, δήλωσε: «Ήταν πολύ παράξενο. Καθόντουσαν ακίνητοι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και έπειτα σηκώθηκαν ταυτόχρονα, ένωσαν τα χέρια τους και στη συνέχεια κάθισαν πάλι κάτω. Όλοι όσοι τους παρακολουθούσαν είχαν μείνει με την απορία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους! Άλλοι γελούσαν, άλλοι κοιτούσαν έκπληκτοι! Ήταν πολύ παράξενο«.

[Διαβάστε περισσότερα για τις παραπάνω… Weird Sport ιστορίες εδώ, εδώ & εδώ]

Οφείλουμε να περιμένουμε την αποκάλυψη της εταιρείας που ευθύνεται για τις -χωρίς αμφιβολία- πρωτότυπες αυτές καμπάνιες!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Comment

  1. Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα μεταξύ των εξωγήινων και των καλύτερων παιχτών του πλανήτη μας έφθασε στην ώρα του!

    http://www.youtube.com/watch?v=EC-zB2aSXXM

    Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.thegalaxy11.com/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*