News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Η «Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία» γιορτάζει!

Share:

Μία πρωτότυπη γιορτή πραγματοποείται αυτές τις ημέρες στον πλανήτη μας αλλά και σε άλλους… 32 πλανήτες!

Η «Διαπλανητική Συνομοσπονδία» πραγματοποείται στις 9 και 10 Οκτωβρίου στο πάρκο Balboa στο San Diego στην California των Η.Π.Α. από την Ακαδημία Επιστημών Unarius.

Πρόκειται για μία μη-κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1954 στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α. με σκοπό την προώθηση μίας επιστήμης που βασίζεται στις τέσσερις διαστάσεις. Επίσης, ο οργανισμός αυτός προέβλεπε την άφιξη των εξωγήινων στη Γη από τη δεκαετία του ΄70. Αν όλα πάνε όπως τα έχει προβλέψει, ιπτάμενοι δίσκοι από κάθε πλανήτη θα έρθουν μία μέρα και θα προσγειωθούν ο ένας πάνω στον άλλον σε μία περιοχή στην κοινότητα Jamul της California, 48 χιλιόμετρα περίπου μακριά από το San diego, και θα δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένο χώρο αποκλειστικά για το είδος τους. (Για περισσότερα στοιχεία, δείτε εδώ)

Η Ακαδημία Επιστημών Unarius στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α.

Δυστυχώς, όμως, η ημερομηνία άφιξης των εξωγήινων συνεχώς αλλάζει. Γι αυτό, τα μέλη της οργάνωσης προετοιμάζονται διαρκώς και διοργανώνουν το διήμερο αυτό εκδηλώσεων, που θα περιλαμβάνει μία παρέλαση όπου οι συμμετέχοντες θα κρατούν εμβλήματα από άλλους πλανήτες, απελευθέρωση πουλιών που συμβολίζει την ειρήνη σε όλους τους πλανήτες, μία επίσκεψη στο χώρο όπου προβλέπεται ότι θα προσγειωθούν τα UFOs και μία τηλεπαθητική συνομιλία μεταξύ των μελών της οργάνωσης!

Το Unarius απέκτησε φήμη χάρις στην Ruth L. Norman, η οποία υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης και, επίσης, εμφανιζόταν σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές τις δεκαετίες του ’70 και του ’80.

Οι άνθρωποι που δεν εντάσσονται στην οργάνωση ισχυρίζονται ότι η Norman πέθανε το 1993 στην ηλικία των 93, όμως τα μέλη του Unarius πιστεύουν ότι απλά «μετέβει» σε έναν άλλον κόσμο.

Ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Unarius, η Ruth L. Norman.

«Σε αυτήν την ενσάρκωση, ήταν όντως η Ruth Norman, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μία κοσμική οντότητα γνωστή ως Uriel», είπε ο Kennedy, μέλος του Unarius. «Μεταξύ 1972 και 1974, ήρθε σε επαφή με “εκπροσώπους” από άλλους πλανήτες, και τότε κάλεσαν τη Γη να συμμετέχει στη συνομοσπονδία. Η Γη είναι ο τελευταίος πλανήτης που ενσωματώθηκε στη συνομοσπονδία. Οι υπόλοιποι 32 πλανήτες επικοινωνούν μεταξύ τους και ταξιδεύουν πέρα-δώθε», πρόσθεσε.

«Οι αστρονόμοι ίσως σοκαριστούν όταν μάθουν για τους πλανήτες Brundage ή Endinite», είπε ο Kennedy. «Πολλοί από τους πλανήτες αυτούς υπάρχουν σε διαφορετικές συχνότητες. Στην πραγματικότητα, ένα μέρος του συμβουλίου στους άλλους πλανήτες ενισχύει το ενεργειακό επίπεδο των ανθρώπων εδώ, οπότε η Γη μπορεί να δοκιμάσει και να πειραματισεί σε όλα αυτά που προσφέρει η συνομοσπονδία».

«Στους άλλους πλανήτες, ένας μέρος της διαδικασίας χρησιμοποιείται για τη μεταφορά θετικής ενέργειας προς εμάς, και πράγματι παρατηρώ θετικές επιδράσεις», είπε ο Kennedy.

«Καλώς ήρθατε αδέρφια μας!»

Αν και η συμμετοχή στο Unarius είναι μικρή -περίπου 100 άτομα- ο Kennedy βλέπει την αντίδραση πολύ θετική.

«Μερικές δεκαετίες πριν, κουβαλούσα ένα έμβλημα κάποιου πλανήτη -δεν θυμάμαι ποιού- και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα είδα και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο», είπε.

«Μερικοί άνθρωποι είναι πολύ ψηλοί ενώ κάποιοι άλλοι κοντύτεροι. Υπάρχουν, επίσης, και άλλες διαφορές μεταξύ τους. Για παράδειγμα, ο πλανήτης Endinite υπέφερε από πολέμους που φόβισαν και επηρέασαν τους κατοίκους του, με αποτέλεσμα μερικοί εξ’αυτών να γεννηθούν με παραπάνω χέρια που βγαίνουν από το στομάχι τους. Τα χέρια τους είναι άχρηστα, αλλά χάρις στη βοήθεια της Uriel, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν ξανά προβληματικές γέννες».

«Στέλνουμε συνεχώς μηνύματα προς τα “αδέρφια” μας στους άλλους πλανήτες. Συνήθως, τους περιγράφουμε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον πλανήτη μας, όπως π.χ. πόλεμοι ή φυσικές καταστροφές, και αυτοί μας εξηγούν στη συνέχεια πώς ακριβώς έλυσαν παρόμοια προβλήματα που εμφανίστηκαν στους πλανήτες τους».
Επειδή δεν μπορεί ο καθένας από κάθε γωνιά του πλανήτη να παρευρεθεί εύκολα στο San Diego, τα μέλη του Unarius σκοπεύουν να δημιουργήσουν μία ιστοσελίδα στο διαδίκτυο προκειμένουν να προβάλλουν εκεί τις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούν κατά καιρούς.

Δείτε και ένα σχετικό video:

Share:
Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>