News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Ο Robbie Williams θέλει να αγοράσει ένα νησί απλώς για να… παρατηρεί UFOs!

Ο ποπ τραγουδιστής Robbie Williams προτίθεται να αγοράσει το νησί White Rock, ανοικτά των ακτών της California, με σκοπό να το μετατρέψει σε μία βάση… παρατήρησης UFO φαινομένων!

Σύμφωνα με αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, το White Rock σήμερα ανήκει στον χολυγουντιανό σκηνοθέτη Michael Caffrey και έχει χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες ορισμένων τηλεοπτικών γυρισμάτων.

Ο γνωστός τραγουδιστής σκοπεύει να δημιουργήσει ένα πολυτελές θέρετρο στο νησί, έτσι ώστε αυτός και η γυναίκα του, Ayda, να μπορούν να… ερευνούν εμφανίσεις UFO στον ουρανό με την ησυχία τους, χωρίς το άγχος αδιάκριτων ματιών!

Σύμφωνα με το UnrealityTv, o Williams ερωτεύθηκε το νησί τον περασμένο χρόνο όταν το επισκέφθηκε με τη γυναίκα του, πάντα για λόγους… UFO hunting! Η θέα από το νησί προς το ουρανό είναι καθαρή και άμεση, χωρίς περισπασμούς από φώτα, που το καθιστά έναν ιδανικό προορισμό για την έρευνα και την παρατήρηση των UFO.

Ο Robbie Williams ισχυρίζεται ότι έχει δει UFOs σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις κατά το παρελθόν, σύμφωνα με το DailyMail. Η πρώτη περίπτωση ήταν όταν ήταν παιδί στη Βρετανία, η δεύτερη αργότερα στο Los Angeles και η τρίτη φορά συνέβη λίγο μετά αφού έγραψε ένα τραγούδι σχετικό με… εξωγήινη επαφή!

Ο Robbie Williams είναι έτοιμος να πληρώσει το ποσό των 659.000 δολαρίων για να αγοράσει το White Rock Island.

 

Ποιά η γνώμη σας για τον Robbie Williams και την -όχι και τόσο συνηθισμένη- επιθυμία του;! Τι λέτε, είστε μαζί του ή όχι;;;

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*