News / ΕΝΤΥΠΟΣ ΤΥΠΟΣ / ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ONLINE

Κυκλοφορία νέου βιβλίου: 88 Μύθοι & Αλήθειες [εκδόσεις iWrite.gr]

Screen Shot 2013-05-16 at 3.18.25 μ.μ.Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πρώτα σε εσάς, τους αναγνώστες του WeirdNews.gr, ότι από σήμερα κυκλοφορεί το 1ο μου προσωπικό βιβλίο!

Ο τίτλος του είναι 88 Μύθοι & Αλήθειες και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite.gr [www.iwrite.gr].

88mithoi_books(cover-flat)

Εξαφάνισαν οι εξωγήινοι ένα ολόκληρο χωριό στην Κίνα; Υπάρχει στη Μαδαγασκάρη ένα δέντρο που τρώει ανθρώπους; Είναι αληθινό το βίντεο που έχει καταγράψει έναν μονόκερο; Τι συμβαίνει με τα περισσότερα αγρογλυφικά; Είναι αυθεντική η φωτογραφία με τον σκελετό του κενταύρου που σαρώνει το διαδίκτυο; Τελικά χρησιμοποιούμε μόλις το 10% του εγκεφάλου μας;
Οντας ο διαχειριστής της ενημερωτικής ιστοσελίδας weirdnews.gr, ο Δημήτρης Αναστασίου έχει τη δυνατότητα να μελετά όλα αυτά τα χρόνια από πρώτο χέρι τη διεθνή εναλλακτική επικαιρότητα. Ως εκ τούτου, αποτελεί μέχρι και σήμερα έναν από τους ελάχιστους ανθρώπους στη χώρα μας που έχει μια αρκούντως ικανοποιητική εικόνα σχετικά με το ζήτημα των παράξενων hoaxes (φαρσών) που εξακολουθούν να παραπλανούν χιλιάδες συμπολίτες μας σε καθημερινή βάση.
Στο παρόν βιβλίο, ο συγγραφέας συγκεντρώνει και σχολιάζει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανθολογία 88 παλαιών και σύγχρονων ιστοριών του είδους, που προκαλούν άλλοτε τον ενθουσιασμό, άλλοτε τον προβληματισμό και άλλες φορές ακόμη και το πονηρό χαμόγελο στον αναγνώστη.
Η χρησιμότητα ενός βιβλίου σαν και αυτό είναι διττής φύσεως: αφ’ ενός απογυμνώνει μύθους του «εναλλακτικού» που εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να «γεμίζουν» σελίδες επί σελίδων σε Τύπο και διαδίκτυο και αφ’ εταίρου (ίσως μάλιστα πολύ σημαντικότερο) αναδεικνύει τη σημασία της έρευνας και της κριτικής σκέψης που οφείλει να χαρακτηρίζει τον σύγχρονο άνθρωπο, απέναντι σε οτιδήποτε του σερβίρεται έτοιμο.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ, ενώ για online παραγγελία του βιβλίου, ώστε αυτό να έρθει όπου εσείς επιθυμείτε, πατήστε ΕΔΩ.

88mithoi_books

Για επικοινωνία μαζί μου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας ή πατώντας εδώ.

 

*ανανέωση: ακολουθεί το video-review που δημιουργήθηκε από την Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού και το μέλος της Gateway, Μηνά Παπαγεωργίου:

 

*ανανέωση: δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα των εκδόσεων iWrite.gr [εδώ] η συνέντευξή μου για το βιβλίο μου »88 Μύθοι & Αλήθειες». Στον παραπάνω σύνδεσμο, επίσης, υπάρχει φωτογραφικό υλικό από τη βιβλιοπαρουσίαση στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση εκείνη μπορείτε να δείτε και εδώ.

Tags: , , , , ,

2 Comments

  1. Συγχαρητήρια για την συγγραφή ενός τέτοιου βιβλίου.
    Ψάχνω αυτά τα θέματα χρόνια τώρα, μάλλον απο περιέργεια και συνήθως καταλαβαίνω ποιά ειναι ψεύτικα και ποια θα μπορούσαν να είναι αληθινά, αλλά πάντα υπάρχουν πράγματα που είτε αγνοούμε, είτε αδυνατούμε να εχουμε βεβαιότηταγια το αν ισχύουν ή για το πώς δημιουργήθηκαν καποιοι μύθοι / θρύλοι.
    Αυτο που μου φέρνει χαμόγελο ειναι οτι ειναι πάρα πολλοί εκείνοι που εύκολα πιστεύουν σχεδόν οτιδήποτε :) ΄γη αμφισβητούν τα πάντα. Καλό θα τους έκανε να διαβάσουν αυτο το βιβλίο.

  2. I read a lot of interesting posts here. Probably you spend a lot of time writing,
    i know how to save you a lot of time, there is an online tool that creates readable, SEO friendly posts in minutes, just
    type in google – laranitas free content source

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>