News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Εμφάνιση παράξενου crop circle στη Ρωσία

crop-circle-12Ακόμα μία weird είδηση μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έρχεται από τη Ρωσία (μετά την παράξενη τρύπα που εμφανίστηκε στη Σιβηρία) και αυτή τη φορά είναι σχετική με ένα παράξενο crop circle (αγρογλυφικό) που εμφανίστηκε σε ένα χωριό στη νότια πλευρά της χώρα.

Το ασυνήθιστο σχέδιο διαμέτρου 40 μέτρων εμφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη σε ένα χωράφι από ηλιοτρόπια σε μία φάρμα στην περιοχή του Krasnodar.

Στο παρακάτω video διακρίνεται το εσωτερικό του σχηματισμού, το οποίο αποτελείται από μία σειρά από τετράγωνα και ορθογώνια κομμάτια στο χωράφι τα οποία σχηματίζουν ένα μοτίβο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε την εμφάνιση του παράξενου σχήματος στο χωράφι, ωστόσο, ένας ντόπιος κάτοικος δήλωσε σε ένα τοπικό κανάλι ότι είδε ένα αγνώστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο να σηκώνεται από το χωράφι, αφήνοντας πίσω του μία ακτίνα φωτός διαμέτρου 5 περίπου μέτρων.

Μία camera που βρίσκεται κοντά στο σημείο δεν κατέγραψε κάποια ασυνήθιστη δραστηριότητα, ενώ κανείς δεν είδε κάποιον να μπαίνει μέσα στο χωράφι.

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο για την περιοχή του Krasnodar είναι ότι το 40% όλων των παρόμοιων περιστατικών της Ρωσίας έχουν σημειωθεί στη συγκεκριμένη περιοχή!

Οι απόψεις ποικίλλουν όσον αφορά την εμφάνιση και τη δημιουργία του παράξενου crop cirle. Άλλοι πιστεύουν ότι αποτελεί δημιούργημα ανθρώπινης παρέμβασης ενώ άλλοι ρίχνουν την ευθύνη στους εξωγήινους και τα UFOs.

[Πηγή Είδησης]

(η φωτογραφία δεν αποτυπώνει το crop circle του παραπάνω περιστατικού, αλλά αποτελεί μία φωτογραφία ενός παλαιότερου αγρογλυφικού)

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*