News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Κατασκηνωτές αναζητούν UFO στη λίμνη Βαϊκάλη της Ρωσίας

Μία ομάδα ερασιτεχνών ερευνητών UFO συγκεντρώθηκε την περασμένη Τρίτη (31 Ιουλίου 2012) στις όχθες της λίμνης Βαϊκάλη με κύριο σκοπό να ερευνήσουν και να καταγράψουν UFO πάνω από την βαθύτερη λίμνη του πλανήτη μας.

Τα περίπου 50 αυτά άτομα έστησαν τις σκηνές τους και εγκαταστήθηκαν στη νότια πλευρά της λίμνης, ενώ στο project τους έχουν δώσει την ονομασία Trans-Eurasian UFO-Search Expedition.

Οι ερευνητές δεν οδηγήθηκαν τυχαία προς τη λίμνη Βαϊκάλη καθώς οι ντόπιοι κάτοικοι ανέφεραν πρόσφατα μία απρόσμενη αύξηση στην εμφάνιση παράξενων αντικειμένων στην περιοχή.

Χρησιμοποιώντας φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες προσπαθούν να καταγράψουν την ασυνήθιστη αυτή δραστηριότητα στον ουρανό.

Μάλιστα, ένας από τους ερευνητές αυτούς, κατασκεύασε τη δική του συσκευή εντοπισμού UFO καθώς, όπως ισχυρίζεται, λειτουργεί με βάση την ακτινοβολία και τις υπέρυθρες ακτίνες. Από την άλλη μεριά, μερικοί εξ’ αυτών ισχυρίζονται ότι έχουν καταγράψει ήδη UFO στις μηχανές τους.

Η παραπάνω ομάδα ερευνητών θα συνεχίσει τις έρευνές της με επόμενο προορισμό το Novosibirsk, ενώ ο τελικός τους προορισμός έχει προγραμματιστεί να είναι η Μόσχα τον επόμενο μήνα.

Δείτε τα δύο χαρακτηριστικά video:

 

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*