News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Κυβέρνηση Χιλής: «Το UFO δεν ήταν ανθρώπινη κατασκευή»

b144fb20-e4e1-11e4-ade1-fb775b02ea9e_ufoooooΈνα παράξενο αντικείμενο που εμφανίστηκε πριν από δύο χρόνια στον ουρανό σε περιοχή της βόρειας Χιλής προβλημάτισε τόσο τους κατοίκους της περιοχής όσο και τους ειδικούς ερευνητές αλλά ακόμα και την κυβέρνηση της χώρας.

Επιστήμονες στο Κέντρο Ερευνών Ανώμαλων Εναέριων Φαινομένων δήλωσαν: «Δεν πρόκειται για κάποιο καιρικό φαινόμενο, ούτε για κάποια ανθρώπινη κατασκευή».

Το παράξενο αντικείμενο εθαέθη από δεκάδες μάρτυρες πάνω από ένα ορυχείο χαλκού στο Collahuasi στη βόρεια Χιλή τον Απρίλιο του 2013.

Οι μεταλλωρύχοι περιέγραψαν πώς το αντικείμενο πετούσε σε μεγάλο ύψος, κάνοντας ελιγμούς και στο τέλος μετατράπηκε σε κάτι σαν ασημένια σφαίρα.

d45ebab0-e4e1-11e4-b8e6-b5a89afbeaaf_chileanufo

Ο Jose Lay από το προαναφερθέν επιστημονικό κέντρο είπε: » οι ντόπιοι κάτοικοι ήταν προβληματισμένοι για τη συνεχή εμφάνιση drones στην περιοχή τους».

Τον Ιούλιο του 2014, οι ειδικοί χαρακτήρισαν το αντικείμενο ως ένα αγνώστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (A.T.I.A. / U.F.O), αναφέροντας: «οι μάρτυρες έχουν ακόμα την εντύπωση ότι το αντικείμενο ελέγχονταν από κάποιον».

Τα αποδεικτικά στοιχεία του συμβάντος ελέγχθησαν από μετεωρολόγο ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο να επρόκειτο για σύννεφο ή κάποιο άλλο καιρικό φαινόμενο.

[Πηγή Είδησης]

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*