News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

UFO πάνω από το Τορόντο του Καναδά (videos)

blinkinglightsjpg.jpg.size.xxlarge.letterboxΤο περασμένο Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014, η αστυνομία του Τορόντο δέχθηκε δεκάδες κλήσεις από ανήσυχους πολίτες οι οποίοι ανέφεραν εμφανίσεις άγνωστων αντικειμένων πάνω από την περιοχή North York.

Η Sarah Chun, 36 ετών, καθόταν στο καθιστικό του σπιτιού της όταν κατά τις 9 το βράδι είδε έξι ή επτά άγνωστα φώτα να αναβοσβήνουν στον ουρανό.

Άρπαξε αμέσως το iPad και βγήκε έξω, όπου παρατήρησε ακόμα ένα λαμπερό αντικείμενο.

«Βρίσκονταν πολύ ψηλά και ήταν λαμπερά, φωτεινά και στρογγυλά», είπε η Chun. «Στην αρχή θεώρησα ότι ήταν αστέρια ή κάτι άλλο, αλλά ήταν πολύ φωτεινά για να είναι κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν», πρόσθεσε.

Η Chun είπε ότι «το αντικείμενο απλά έκατσε εκεί πέρα για περίπου 25 λεπτά προτού πετάξει και εξαφανιστεί».

Κατέγραψε δύο videos και τα ανέβασε στο διαδίκτυο με τον τίτλο «UFO πάνω από το North York του Τορόντο. Τι είναι αυτό?!» . Την επόμενη ημέρα που ξύπνησε, τα videos είχαν γίνει δημοφιλή και κοινοποιήθηκαν πολλές φορές σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ενώ δέχθηκαν σε λίγες ώρες περισσότερες από 8.000 εμφανίσεις.

Η αστυνομία του Τορόντο επιβεβαίωσε ότι το Σάββατο δέχθηκε πολλές κλήσεις από ανθρώπους που έκαναν λόγο για UFOs πάνω από την περιοχή Yonge St. & Empress Ave.

«Κάποιος είδε κάτι στον ουρανό, αλλά δεν ξέρουμε τι ήταν», είπε ο White, ετών 32. «Ίσως κάποιος είχε αποφασίσει να παίξει με κάποιου είδους τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα ή κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

Η πρώτη αναφορά για UFO έγινε γύρω στις 7 μ.μ ενώ κάποιοι αστυνομικοί είχαν ήδη παρατηρήσει τα παράξενα φώτα την ώρα που πήγαιναν για να ξεκινήσουν τη βραδινή τους βάρδια.

«Αν ήταν κάτι επικίνδυνο και μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με βάση τους νόμους, θα το κάναμε. Αλλά αν μιλάμε για UFO τότε μάλλον δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα!», ανέφερε ο White.

Στην καριέρα του δεν ερεύνησε πολλές τέτοιες περιπτώσεις, αλλά θυμάται μία χαρακτηριστική του 2006.

«Κάποιος είχε δει κάτι να πετάει πάνω από μία λίμνη. Θα μπορούσε να ήταν κάποιο αεροπλάνο αλλά δεν ήταν. Δεν το ερευνήσαμε παραπάνω».

[Πηγή Είδησης]

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*