News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Καταγράφηκε φάντασμα σε θέατρο; (video)

theatre-screenshotΤο παρακάτω video που θα δείτε προέρχεται από τις κάμερες παρακολούθησης του θεάτρου Brookside στο Romford του Essex της Μ. Βρετανίας.

Στο video διακρίνεται μία από τις καρέκλες στο χώρο του θεάτρου να μετακινείται μόνης της, χωρίς την παρουσία κάποιου προσώπου εκείνη την ώρα στο χώρο, ενώ, ακόμη, δέσμες φωτός κάνουν την παρουσία τους στο χώρο.

Η συγκεκριμένη λήψη έγινε μία ημέρα μετά την παράσταση που έδωσε στο θέατρο ένα μέντιουμ.

Το μέντιουμ Roy Roberts που έδωσε την παράσταση πιστεύει ότι το video αποδεικνύει την παρουσία ενός φαντάσματος στο θέατρο.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό», είπε. «Υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές σχετικές με φαντάσματα σε διάφορα θέατρα, αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι στην κάμερα», πρόσθεσε.

O Roberts, πρώην κυνηγός φαντασμάτων, παραδέχθηκε ότι ένιωσε μία παράξενη παρουσία το προηγούμενο βράδυ που έδωσε την παράσταση: «Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης το προηγούμενο βράδυ, ένιωσα την παρουσία ενός νεαρού παιδιού. Ήταν πολύ δυνατό συναίσθημα. Αρχικά ήμουν πολύ σκεπτικός με την ιδέα αυτή, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία μοιάζουν πολύ πιστευτά για εμένα».

Roy-Roberts-Psychic-MediumO ψυχικός Roy Roberts

Το θέατρο κατασκευάστηκε το 19ο αιώνα και δεν είναι η πρώτη φορά που σχετίζεται με κάποια παραφυσική δραστηριότητα.

Ο Διευθυντής του θεάτρου, Jai Sepple, ετών 40, είπε: «Έχουν συμβεί πολλά εδώ που είναι δύσκολο να ερμηνευθούν. Ακούγαμε χτύπους σε ένα άδειο δωμάτιο, άνθρωποι σπρώχνονταν όταν κανείς δεν ήταν δίπλα τους, ενώ μέχρι και παιδικά ίχνη εντοπίστηκαν από το πουθενά».

[Πηγή Είδησης]

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*