News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Εμφανίζεται το πνεύμα – poltergeist του νεκρού αδερφού της; (videos)

donna-ayresΗ Donna Ayres από το Blackpool της Αγγλίας πιστεύει ότι την επισκέπτεται διαρκώς στο σπίτι της το πνεύμα του νεκρού της αδερφού.

Η 33χρόνη γυναίκα, τα παιδιά της και ο 45χρονος σύντροφός της, Jason Heys, έχουν μετακομίσει πέντε φορές από το 2009 εξαιτίας των παραφυσικών φαινομένων που τους ακολουθούν όπου κι αν πηγαίνουν για να μείνουν.

«Πιστεύω ότι το πνεύμα που με ακολουθεί και με παρακολουθεί είναι ο νεκρός αδερφός μου που πέθανε όταν ήμουν πιο νέα», δήλωσε η Ayres, η οποία κατέγραψε σε videos τις εμπειρίες της τους τελευταίους τρεις μήνες με σκοπό να τις δείξει και σε άλλους ώστε να τη βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Στα videos καταγράφονται σκηνές όπου διάφορα αντικείμενα του σπιτιού και έπιπλα μετακινούνται από μόνα τους από ένα σημείο σε ένα άλλο χωρίς να τα επηρεάζει κάποια ανθρώπινη παρουσία.

screen-shot-2015-03-19-at-12-29-58-pm-png

Σύμφωνα με την Ayres, αυτά που διακρίνονται στα videos δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στο σπίτι της όταν οι κάμερες δεν καταγράφουν.

Ο αδερφός της Donna πέθανε το 2009 και μερικούς μήνες μετά άρχισε να βιώνει αυτές τις παράξενες εμπειρίες και παραφυσικές δραστηριότητες σε όποιο σπίτι και αν μετακινούνταν.

Περισσότερες πληροφορίες για την παραπάνω είδηση καθώς και δηλώσεις της Ayres μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά χαρακτηριστικά videos (θυμίζουν ταινίες θρίλερ όπως το Paranormal Activity κ.ά.!) που έχει ανεβάσει η ίδια στο λογαριασμό της στο youtube.

Τι πιστεύετε ότι συμβαίνει στο σπίτι της Ayres; Την επισκέπτεται το πνεύμα του νεκρού αδερφού της, κάποιο άλλο poltergeist ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*