News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Το φάντασμα ενός… σκελετού εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία;

PAY-Mary-Davey
Μία παράξενη φιγούρα εμφανίστηκε στη φωτογραφία ενός ζευγαριού που φωτογραφιζόταν πριν περίπου δύο βδομάδες κοντά σε ένα παρεκκλήσι στο νεκροταφείο Arnos Vale στο Bristol της Βρετανίας.

Η φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω ανήκει στο ζευγάρι και παρουσιάζει μία μορφή που μοιάζε με ανθρώπινο σκελετό.

PAY-Mary-Davey (1)

Ο Oliver Davey φωτογράφιζε τη γυναίκα του, Mary, όταν σε μία φωτογραφία εμφανίστηκε ξαφνικά η φιγούρα ενός σκελετού, με το κεφάλι, το λαιμό και τους ώμους του να διακρίνονται καθαρά.

«Τράβηξα μία φωτογραφία στην οποία η Mary δε φαινόταν καθαρά, κι έτσι, τράβηξα αμέσως άλλη μία. Είδα την τρομακτική φιγούρα κατευθείαν. Ξαφνιάστηκα, σοκαρίστηκα. Είμαι βέβαιος ότι δεν ήταν κανείς κοντά μου. Επίσης, πρέπει να πω ότι κανείς από τους δυο μας δεν καπνίζει. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να ήταν αυτό», δήλωσε ο Oiver και πρόσθεσε: «το περίεργο είναι ότι λίγα λεπτά πριν τραβήξω τη φωτογραφία, είχα μία συζήτηση με τη γυναίκα μου και της έλεγα ότι δεν πιστεύω στην ύπαρξη των φαντασμάτων!».

PAY-Mary-Davey (2)

Το νεκροταφείο Arnos Vale δημιουργήθηκε το 1837 και περιλαμβάνει πολλά κτίρια και μνημεία. Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί διάφορες ιστορίες που το καθιστούν ως ένα στοιχειωμένο μέρος. Μία από αυτές αναφέρει ότι μία γυναίκα ντυμένη στα μαύρα στοιχειώνει τον τάφο του άντρα της ο οποίος πέθανε κατά τη διάρκεια του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου ενώ μία άλλη κάνει λόγο για μια γυναίκα που είχε καεί ζωντανή και μετά την ταφή της έχει θεαθεί να περιφέρεται στους χώρους του νεκροταφείου.

PAY-Arnos-Vale-Cemetery

[Πηγή Είδησης]

Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που εμφανίστηκε στη φωτογραφία; Φάντασμα, παράξενο πλάσμα, παιχνίδια του φακού ή κάτι άλλο;

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*