News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Φάντασμα φωτογραφίθηκε σε νεκροταφείο της Καλλίπολης;

gall1-wide-620x349Πριν δύσει τελείως ο ήλιος, ο φωτογράφος Joe Armao αποφάσισε να απαθανατίσει το τοπίο σε ένα στρατιωτικό νεκροταφείο στην Καλλίπολη.

Έτσι, ετοίμασε τη φωτογραφική του μηχανή, άνοιξε το κλείστρο και τράβηξε τρεις φωτογραφίες.

Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται ένας άνδρας που ήταν μαζί του, όπως επίσης και στη δεύτερη φωτογραφία. Στην τρίτη φωτογραφία όμως φαίνεται καθαρά μία άγνωστη φιγούρα να στέκεται δίπλα στον άνδρα.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία παρακάτω, διακρίνεται μία ανθρώπινη φιγούρα που πιθανό φοράει καπέλο και στέκεται δίπλα στο φίλο του φωτογράφου.

gall2-wide-620x349

Η γωνία λήψης της κάθε φωτογραφίας διαφέρει όχι περισσότερο από 15 εκατοστά η μία από την άλλη και το κλείστρο έμεινε ανοικτό για περίπου 3-5 δευτερόλεπτα λόγω του σκοτεινού τοπίου.

Η περίεργη φιγούρα έπεσε στην αντίληψη του Armao λίγα δευτερόλεπτα μετά, όταν τσέκαρε να δει τι είχε φωτογραφίσει.

Ο Armao, ο οποίος έχει παραπάνω από 25 χρόνια εμπειρία ως φωτογράφος, είπε ότι ποτέ του δεν έχει δει κάτι παρόμοιο να εμφανίζεται στην οθόνη της φωτογραφικής του μηχανής.

Ερμηνείες όπως παιχνίδια του φακού, ασταθής κίνηση της κάμερας κατά τη διάρκεια της λήψης, σκιές από τα λουλούδια, κ.ά. δεν καταφέρνουν να σταθούν ως πειστικές εξηγήσεις.

[Πηγή Είδησης]

Ποια η δική σας γνώμη; Φάντασμα, κάποια σκιά ή παιχνίδια του φωτογραφικού φακού;

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*