News / ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ

Φωτογραφίθηκε εξωγήινος στην επιφάνεια της Σελήνης;

alien-moon-2Ένα χρήστης στο Youtube.com πιστεύει ότι εντόπισε έναν εξωγήινο σε μία φωτογραφία της NASA από την επιφάνεια της Σελήνης.

Στο video ο χρήστης με το όνομα wowforreeel -το οποίο είδαν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε ένα μήνα- ισχυρίζεται ότι κατάφερε να εντοπίσει τη φιγούρα ενός εξωγήινου που περπατάει στην επιφάνεια του φεγγαριού.

Το παράξενο σχήμα μπορεί, επίσης, να ειδωθεί στις συνταταγμένες 27°34’26.35″N 19°36’4.75″W στο Google Moon.

«Αρχικά θεώρησα ότι πρόκειται για κάτι ζωγραφιστό ή κάτι επιπρόσθετο. Όμως, όταν ανέτρεξα στις συντανταγμένες, το είδα εκεί», δήλωσε ο χρήστης σε αυτήν την ιστοσελίδα.

«Είναι πράγματι εκεί, δεν είναι κάτι ψεύτικο. Ωστόσο, δεν έχω κανένα στοιχείο για το τι μπορεί να είναι. Δεν έχω εντοπίσει άλλη φορά κάτι παρόμοιο», πρόσθεσε.

Ωστόσο, η πιο διαδεδομένη -και ίσως συμβατή- εξήγηση για την παραπάνω ανακάλυψη ακούει στο όνομα παρειδωλία, η οποία ορίζεται ως το φαινόμενο κατά το οποίο ένα ασαφές αντικείμενο εκλαμβάνεται ως αναγνωρίσιμο.

[Πηγή Είδησης]

Tags: , , , , , , ,

4 Comments

  1. ολες αυτες οι ανυσιχιες δεν με αφηνουν σε υσηχια. Στη φαντασια μου μεγαλοποιω τα παντα απλως θελω να μιλισω σε καποιον μου εχει γινει εμονη ιδεα κατι που δεν ξερω αν υπαρχει. Παρακαλω δεχτητε με.

    all these thoughs have became an upses to me please i only need somone to talk. i beg you let me join you

  2. Απο το υψος που είναι η λήψη το εν λόγω αντικείμενο θα πρεπει να είναι ολίγες εκατονταδες μετρα ψηλό…αρα όχι εξωγήινος απλά αλλα εξωγήινος υπεργίγαντας :) !!!!!

  3. Ειδικότερα είναι το σημείο του ματιού 17750ft δηλαδη 5278 μέτρα
    Σα να λεμε απο ενα σημείο 2 φορές και λίγο πιο ψηλό από τον Ολυμπο …. πολυ μουφα το καρπούζι

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*