News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Μαύρη σκιά καταγράφηκε κατά τη διάρκεια υπνοπαράλυσης (video)

news-bedroom-spΟ χρήστης στο youtube.com με το όνομα Mike Pike θέλησε να καταγράψει με την κάμερά του το φαινόμενο της υπνοπαράλυσης.

Η παράλυση ύπνου είναι μία κατάσταση παράλυσης που βιώνει το σώμα στα αρχικά στάδια του ύπνου ή ακριβώς μετά το ξύπνημα με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κινηθεί. Συνήθως, όταν κάποιος βιώνει μία παράλυση ύπνου έχει την εντύπωση ότι βλέπει ή ζει έντονα κάποιο όνειρο.

Όταν είδε το video που είχε καταγράψει, έμεινε έκπληκτος με αυτό που είδε καθώς παρατήρησε μία μαύρη σκιά να τον παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της υπνοπαράλυσης από το κάτω μέρος του κρεββατιού.

Ο ίδιος περιέγραψε την εμπειρία του ως την πιο τρομακτική στη ζωή του, γράφοντας επίσης: «Είμαι ορθολογιστής και σκεπτικιστής σαν άνθρωπος, χωρίς ενδιαφέροντα πάνω σε θέματα παραφυσικής δραστηριότητας. Μετά, όμως, από έρευνα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ίσως το φαινόμενο αυτό να είναι αληθινό».

«Είδα ξανά και ξανά το video και προσπάθησα να εξηγήσω και να καταλάβω τι είναι αυτή η μαύρη σκιά που φαίνεται πάνω από το κρεββάτι, αλλά δεν κατέληξα σε κάποια εξήγηση. Πολύ φοβάμαι ότι κατέγραψα την αιτία της υπνοπαράλυσης. Δε μπορώ να κοιμηθώ πλέον στο δωμάτιό μου», πρόσθεσε.

Ακολουθεί το video που κατέγραψε και ανέβασε στο youtube.com. Εσείς τι πιστεύετε ότι κατέγραψε η κάμερά του;

[Διαβάστε εδώ μερικά βασικά στοιχεία για το φαινόμενο της υπνοπαράλυσης. Εδώ, θα βρείτε το αντίστοιχο κείμενο στο metafysiko.gr]

Tags: , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*