News / ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Αποτυπώματα ‘αρχαίων Αστροναυτών’ ανακαλύφθηκαν στην Ινδία;

foot-print-original-print-671x450Σε ένα γραφικό χωριό στην κεντρική Ινδία ανακαλύφθηκαν κάποια αποτυπώματα πάνω σε ένα βράχο τα οποία δίνουν τροφή σε ερευνητές και συνωμοσιολόγους για… αρχαίους αστροναύτες!

Συγκεκριμένα, στο χωριό Piska Nagri, κοντά στην πόλη Ranchi στην περιοχή Jharkahnd, ο γεωλόγος Nitish Priyadarshi μελετάει κάποια μεγάλα αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω σε ένα βράχο και τα οποία, κάλλιστα, θα μπορούσε να θεωρήσει κάποιος ότι προέρχονται από κάποιον ‘αστροναύτη’ ή εξωγήινο επισκέπτη που επισκέφθηκε την περιοχή πριν πολλά χρόνια!

Τα σημάδια είναι πάνω σε ένα βράχο και φαίνονται σα να απελούν τα αποτυπώματα κάποιου που φορούσε ξύλινα σανδάλια, κάτι που συνηθιζόταν στην περιοχή. Οι διαστάσεις τους είναι: α) το ένα έχει 28 εκατοστά μήκος και 13 εκατοστά πλάτος και β) το άλλο έχει 25 εκατοστά μήκος και 12 εκατοστά πλάτος.

Σύμφωνα με την ινδική μυθολογία, οι θεοί Rama και Lakshmana έζησαν κάποιο διάστημα στην περιοχή αναζητώντας τη γυναίκα του πρώτου, Sita.

«Μπορεί να λαξεύτηκαν (στο βράχο) από τους ντόπιους της εποχής εκείνης, προς τιμήν των αγνωστων επισκεπτών τους», αναφέρει ο Priyadarshi.

Πέρα από αυτά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μορφή ενός ιπτάμενου αντικειμένου που είναι χαραγμένη δίπλα στα αποτυπώματα.

«Μπορεί τα σημάδια αυτά να χαράχθηκαν στο βράχο για να δείξουν ότι οι δύο θεοί έφθασαν στην περιοχή μέσα σε ένα ιπτάμενο αντικείμενο», αναφέρει ο Priyadarshi.

Η ηληκία τους δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, ωστόσο, εκτιμάται ότι είναι χιλιάδων ετών.

[Πηγή Είδησης]

Ποιά η γνώμη σας για τα αποτυπώματα αυτά; Από ποιόν δημιουργήθηκαν και για ποιό λόγο;

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*