News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Διατηρεί το νεκρό σώμα του γιού της εδώ και 18 χρόνια

preserved-bodyO Joni Bakaradze, από τη Γεωργία, πέθανε πριν 18 χρόνια στην ηλικία των 22. Η οικογένειά του, όμως, αντί θάψει το σώμα του σε κάποιο νεκροταφείο, αποφάσισε να το κρατήσει και να το διατηρήσει μουμιοποιημένο προκειμένου ο γιος του, ο οποίος τότε ήταν στην ηλικία των 2 ετών, να δει σήμερα και να γνωρίσει το πρόσωπο του πατέρα του!

Τα πρώτα τέσσερα χρόνια μετά το θάνατό του, η μητέρα του, Tsiuri Kvaratskhelia, χρησιμοποιούσε ένα υγρό για να διατηρεί το σώμα του, αλλά από τη στιγμή που ένα βράδι είδε ένα όνειρο στο οποίο κάποιος της έλεγε να χρησιμοποιεί βότκα, η Tsiuri άλλαξε τη συνήθειά της και ξεκίνησε να ποτίζει το άψυχο σώμα του γιου της με το αλκοολούχο ποτό.

Κατά τη διάρκεια των δέκα πρώτων χρόνων που η Tsiuri διατηρούσε το νεκρό σώμα του γιού της μέσα στο σπίτι της, άλλαζε τα ρούχα του κάθε χρόνο στα γενέθλιά του, αλλά αργότερα, όσο περνούσε ο καιρός, τόσο συνέχιζε να ποτίζει και τα καινούρια του ρούχα με βότκα, κάτι που, όπως λέει η ίδια, βοηθάει στην καλή διατήρηση του προσώπου του γιου της!

Ο γιός του Joni, σήμερα 20 ετών, έχει δει φυσικά τον πατέρα του και πιστεύει ότι ιδέα του παππού του (δηλαδή του πατέρα του Joni) να διατηρήσουν το νεκρό σώμα του Joni, ήταν μία πολύ σωστή απόφαση.

Το νεκρό και μουμιοποιημένο σώμα του Joni βρίσκεται σε ένα ξύλινο φέρετρο, μέσα στο σπίτι της οικογενείας του.

[Πηγή Είδησης]

*Θυμηθείτε επίσης, εδώ, ένα άλλο… αλλόκοτο παρόμοιο θέμα, με ένα Βιετναμέζο που κράτησε το νεκρό σώμα της γυναίκας του, το μουμιοποίησε και κοιμόταν μαζί του για περισσότερα από πέντε χρόνια!

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*