News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Ο άνθρωπος με το… μισό κεφάλι στέλνει μήνυμα κατά των ναρκωτικών

Screen Shot 2013-05-18 at 6.21.47 μ.μ.

[Μία παλιά weird είδηση που όμως αξίζει να δημοσιοποιηθεί, κυρίως για το μήνυμα που θέλει να περάσει]

[Οι εικόνες και το video ίσως προκαλέσουν αρκετό σοκ, οπότε σκεφθείτε αν θα scrollάρετε προς τα κάτω]

Ο Carlos ‘Halfy’ Rodriguez, από το Miami στη Florida των Η.Π.Α., είχε στην ηλικία των 14 ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα με αποτέλεσμα το κεφάλι και το μυαλό του να μείνουν τα… μισά.

Ο Sosa, όπως αλλιώς είναι γνωστός, έχασε ένα μεγάλο μέρος από το κρανίο και το μυαλό του σε μία σφοδρή σύγκρουση που είχε με το αυτοκίνητό του, όταν ο ίδιος πετάχτηκε έξω από το μπροστινό τζάμι και προσγειώθηκε με το κεφάλι στο δρόμο.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να κόψουν μεγάλο μέρος από τη σάρκα και τα οστά του προκειμένου να βοηθήσουν τον Rodriguez να επιβιώσει και να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του.

Screen Shot 2013-05-18 at 6.15.10 μ.μ.

‘Ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Οδηγούσα και χτύπησα μία κολόνα. Πετάχτηκα έξω από το τζάμι και προσγειώθηκα κάτω με το κεφάλι», είπε ο Rodriguez, συνεχίζοντας: «Και δείτε πώς έγινα τώρα. Είναι πολύ κακό το να πίνεις και να οδηγείς ή να έχεις πάρει ναρκωτικά και να οδηγείς. Δεν είναι καθόλου καλό».

Η ιστορία του Carlos Rodriguez, η αλλιώς «του ανθρώπου με το μισό κεφάλι«, εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά πολλοί θεώρησαν ότι πρόκεται για κάποιο hoax (φάρσα, μύθο).

Ωστόσο, σύμφωνα με αυτήν την ιστοσελίδα -καθώς και άλλες ιστοσελίδες, blogs, κτλ- καθώς και με το παρακάτω video, αποδεικνύεται ότι ο Carlos Rodriguez υπάρχει, είναι αληθινό πρόσωπο, όπως φυσικά και η ιστορία του.

 

Το στενάχωρο, βέβαια, ειδικά για τα νέα παιδιά που ενδεχομένως διαβάζουν την ιστορία του Rodriguez και βλέπουν το σαφές μήνυμά του στο video κατά των ναρκωτικών, είναι ότι ο ίδιος συνεχίζει να κάνει χρήση ναρκωτικών, κατηγορώντας μάλιστα τον ίδιο τον Barack Obama!»Ο Obama είναι ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. και καπνίζει. Εγώ γιατί να μην μπορώ να καπνίσω ελεύθερα;»

[Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ & εδώ]

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*