News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Οι μυρωδιές του ψυγείου τους έστειλαν στο… νοσοκομείο!

news-fridgeΈνα… ψυγείο στο Πανεπιστήμιο του Kentucky -συγκεκριμένα οι αναθυμιάσεις του- είναι υπεύθυνο για το γεγονός ότι έντεκα άνθρωποι νοσηλεύτηκαν επειγόντως σε νοσοκομείο της περιοχής!

Οι εργαζόμενοι στο κτίριο Παθολογίας των Ζώων τοποθετήθηκαν αμέσως σε καραντίνα και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι επιπτώσεις από τις μυρωδιές του ψυγείου είχαν σαν συνέπεια να προκαλέσουν ναυτία και ερεθισμό στο δέρμα ή στα μάτια των παρευρισκομένων με αποτέλεσμα να διακομησθούν αμέσως στο νοσοκομείο Chandler του Kentucky.

Οι εργαζομένοι ανέφεραν ότι εισέπνευσαν μία ισχυρή άσχημη μυρωδιά που προερχόταν απευθείας από το ψυγείο που βρισκόταν στο χώρο εργασίας τους, το οποίο για κάποιο λόγο είχε μεταφερθεί εκεί την προηγούμενη ημέρα.

Οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου δήλωσαν ότι η αποτρόπαια μυρωδιά οφειλόταν σε κάποια χημικά υπολείμματα που είχαν παραμείνει μέσα στο ψυγείο και διαβεβαίωσαν ότι πλέον το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως.

[Πηγή Είδησης]

Η σημασία της παραπάνω… χαριτωμένης και… αλλόκοτης είδησης είναι προφανής: ακόμα και από τα πιο συνηθισμένα σκεύη που χρησιμοποεί κανείς σε καθημερινή βάση, μπορεί κάλλιιστα να αποβούν… μοιραία!

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*