News / ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μία απάτη;!

Screen Shot 2013-09-10 at 2.12.40 μ.μ.Ένα πολύ ενδιαφέρον thread άνοιξε το μέλος Αληθινος στο forum του metafysiko.gr σχετικά με το μεγάλο θέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη μας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με άρθρο της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail της 7ης Σεπτεμβρίου, τα τελευταία χρόνια κυβερνήσεις και ΜΜΕ αδίκως τρομοκρατούσαν τους ανθρώπους της Γης λέγοντας τους πως πλησιάζει η καταστροφή λόγο κλιματικής αλλαγής προκαλούμενης τον ανθρώπινο παράγοντα.
Το 2007 το BBC έλεγε πως λόγο της αύξησης της θερμοκρασίας της Γης μέχρι το 2013, οι πάγοι του Βόρειου Πόλου θα είχαν λιώσει τελείως και η στάθμη των θαλασσών θα είχε ανέβει τόσο ώστε πολλά παράκτια μέρη θα είχαν πλημμυρίσει και εξαφανιστεί κάτω από τη θάλασσα…
Φυσικά έχουμε διανύσει παραπάνω από το μισό 2013 και οι πάγοι ακόμα βρίσκονται στη θέση τους και δεν βυθίστηκαν ακόμα πόλεις κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας!
Για την ακρίβεια,φέτος οι πάγοι του Βορείου Πόλου καταλαμβάνουν 60% περισσότερη έκταση από ότι πέρυσι!!!


Πράγμα που σημαίνει πως το 2013 φαίνεται να είναι πιο κρύα χρονιά από ότι το 2012, κάτι που όχι μόνο δεν συμβαδίσει με τη θεωρία της υπερθέρμανσης του πλανήτη αλλά είναι διαμετρικά αντίθετο σε αυτή!
Ενώ οι υπέρμαχοι της «παγκόσμιας υπερθέρμανσης» ψάχνουν να βρουν αιτιολογίες γιατί δεν έχουν λιώσει οι πάγοι όπως είχαν πει νωρίτερα, άλλοι επιστήμονες λένε πως η Γη διαδέχεται περιόδους ψύξης – θέρμανσης που μπορούν να κρατήσουν από πολλές δεκαετίες εως και αιώνες.
Πως δηλαδή γίνεται μια κυκλική διαδοχή περιόδων ψύξης και θέρμανσης και πως η Γη μόλις τελείωσε το «Μακρύ Καλοκαίρι» της και εισέρχεται στο «Μακρύ Χειμώνα» της.
Η Mail επίσης κάνει λόγο και για τις ευθύνες που φέρουν τόσο ΜΜΕ όσο και κυβερνήσεις για την τρομοκράτηση του κόσμου τα τελευταία χρόνια και για το κατά πόσο τα μέτρα που πάρθηκαν από κυβερνήσεις όπως οι «πράσινοι φόροι» με αιτιολογία την υπερθέρμανση του πλανήτη έχουν κάποιο λόγο να υπάρχουν πέρα από τη συλλογή χρημάτων από τις κυβερνήσεις.

[Δείτε εδώ το σχετικό θέμα στο Forum της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού]

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*