News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Πολεμικό γερμανικό υποβρύχιο εν έτει 2010

Ένα συνταξιούχος ψαράς από τη Μ. Βρετανία ξόδεψε 50.000 λίρες Αγγλίας για να μετατρέψει μία βάρκα σε ένα πιστό αντίγραφο ενός γερμανικού υποβρυχίου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!

O Cyril Howarth εξόπλισε το υποβρύχιο με τορπίλες και περισκόπιο και το προσάραξε στο κανάλι Botany στο Lancashire που ενώνει το Leeds με το Liverpool.

Το γερμανικού τύπου υποβρύχιο που κατασκευάσε και τοποθέτησε στο κανάλι ο Βρετανός δημιουργός του.

Με τα μισά χρήματα αγόρασε την κυρίως βάρκα και με τα υπόλοιπα μισά την κατασκεύασε και την διαμόρφωσε έτσι ώστε να μοιάζει καταπληκτικά με ένα θανάσιμο πολεμικό υποβρύχιο!

Ο 78χρονος Cyril, από το Chorley, είπε: «Είναι το αποτέλεσμα ενός 12μηνου προσωπικού μου ονείρου. Ανέκαθεν μελετούσα την ιστορία του πολεμικού ναυτικού και ιδιαίτερα το κομμάτι των υποβρυχίων».

Το εσωτερικό του υποβρύχιου που κατασκεύασε ο κ. Cyril

«Έπρεπε να βλέπατε τις εκφράσεις στα πρόσωπα των ντόπιων όταν ξύπνησαν και είδαν μπροστά τους ένα γερμανικό υποβρύχιο θωρηκτό στη μέση του ποταμού!», δήλωσε χαμογελώντας.

Ωστόσο, το υποβρύχιο χρειάζεται ειδική άδεια για να πλέει, ενώ πρέπει να ελεγχθεί και να διαπιστωθεί ότι είναι ασφαλές και δεν θα προκαλέσει… προβλήματα σε άλλα πλοία!

Ένα αυθεντικό γερμανικό υποβρύχιο του 1941.

Δείτε και ένα σχετικό video:

http://www.youtube.com/watch?v=WwzfT6ZtooQ

[Πηγή]

Tags: , , , , , ,

2 Comments

  1. Και δεν του δίναμε εμείς από αυτά των Γερμανών που γέρνουν; 😛

  2. Oh now I want some fun lip colors for spring and summer! That Mac Red looks amazing! Can't wait to see a picture of you wearing it. And I totally agree about wanting to look prettier in the spring and summer… I'm so motivated to spend extra time getting ready because it's just so pretty outside!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*