News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Πιλότος ανέφερε ότι τελευταία στιγμή απέφυγε τη σύγκρουση με ένα UFO

Screen Shot 2013-12-26 at 8.02.42 μ.μ.Ένας πιλότος στη Μ. Βρετανία ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε να κάνει ελιγμούς την τελευταία στιγμή προκειμένου να αποφύγει ένα UFO που ερχόταν προς το μέρος του!

Ο πιλότος του Airbus 320 πετούσε πάνω από το Berkshire όταν ξαφνικά αντίκρισε ένα ασημένιο αντικείμενο να κατευθύνεται προς το μέρος του πιλοτηρίου αεροσκάφους, στο ίδιο περίπου ύψος που πετούσε εκείνη τη στιγμή το αεροπλάνο.

«Είχε πολύ λίγο χρόνο για να αντιδράσει, καθώς βρισκόταν σε πορεία σύγκρουσης», αναφέρεται στην έκθεση. «Η άμεση αντίδρασή του είχε σαν αποτέλεσμα να αποφύγει το αντικείμενο και έπειτα να επικοινωνήσει με τον αξιωματικό. Εκείνη τη στιγμή δεν είχε καθόλου χρόνο γι αυτό».

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιούλιο και ο πιλότος φανερά τρομοκρατημένος το ανέφερε αμέσως στην υπηρεσία UK Airprox Board, η οποία ερευνάει ατυχήματα ή παρ’ολίγον ατυχήματα στον εναέριο χώρο της Βρετανίας.

Είπε στους υπευθύνους ότι είδε ένα ιπτάμενο αντικείμενο το σχήμα του οποίου έμοιαζε με μπάλα του ράγκμπι και ήταν αρκετά φωτεινό, ασημένιο και μεταλλικό.

Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιοποιήθηκε πριν μία βδομάδα, το περιστατικό σημειώθηκε 20 περίπου μίλια δυτικά από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου.

Οι ειδικοί, ωστόσο, δεν εντόπισαν ποτέ κάποια ύποπτη και ανεξήγητη παρουσία ενός ιπτάμενου αντικειμένου στην περιοχή. Φυσικά, για ευνόητους λόγους, δεν αποκάλυψαν το όνομα του πιλότου ή τη συγκεκριμένη πτήση…

[Πηγή]

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*