News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Εμφάνιση UFO πάνω από το Devon της Βρετανίας

Η φωτογραφία που βλέπετε απεικονίζει ένα UFO, ένα Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο, και η λήψη της έγινε πρόσφατα πάνω από μία πόλη της Αγγλίας.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Gary McDermott, ο οποίος φωτογράφισε ένα UFO στο νυχτερινό ουρανό του Devon της Βρετανίας, περίπου στις 21:00 μ.μ.

Ο Gary, που εκείνη τη στιγμή εργαζόταν στη γνωστή γέφυρα Royal Albert της περιοχές, θέλησε να φωτογραφίσει ένα ελικόπτερο που πετούσε κοντά στο Plymouth, όταν ξαφνικά παρατήρησε ένα κόκκινο αντικείμενο με έντονο φωτισμό στον ουρανό.

«Δε πίστευα αυτό που έβλεπαν τα μάτια μου», δήλωσε έκπληκτος ο Gary. «Πρέπει να ήταν ένα UFO. Δε πιστεύω ότι το λέω αυτό, διότι δε πιστεύω σε αυτά εγώ. Είμαι σκεπτικιστής. Αλλά αυτό σίγουρα δεν ήταν ένα κανονικό αεροσκάφος.», συμπλήρωσε.

Φαίνεται πως το 2012 θα είναι ιδιαιτέρως… «αγνώστο» για τους Βρετανούς, καθώς πέρα από το παραπάνω περιστατικό, σημειώθηκαν και άλλες εμφανίσεις άγνωστων αντικειμένων πάνω από τη Βρετανία τις τελευταίες εβδομάδες. Συγκεκριμένα, δύο άγνωστα φωτεινά αντικείμενα εμφανίσθηκαν στις 6 Ιανουαρίου πάνω από το Kent, ενώ πριν λίγες ημέρες, τέσσερα άλλα παρόμοια φωτεινά αντικείμενα σημειώθηκαν από μάρτυρες πάνω από το Essex.

[Πηγή Είδησης]

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*