News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

UFO στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου (;)

Την περασμένη Παρασκευή (27 Ιουλίου 2012) πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο η Τελετή Έναρξης των 30ων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων γεγονός που είδαν περισσότεροι από 40 εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μερικοί εξ αυτών, πιθανόν, είδαν επίσης και ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο πάνω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, την ώρα που πλήθος πυροτεχνημάτων φώτιζαν το βρετανικό ουρανό!

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο περιστατικό που… σημάδεψε -τουλάχιστον στο χώρο της Αναζήτησης- την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

http://www.youtube.com/watch?v=I7jt42FxaQs

Όπως διακρίνεται στο video, το UFO κινείται αργά προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, στο νυχτερινό αλλά φωτεισμένο από τα πυροτεχνήματα ουρανό του Λονδίνου.

Παρ’ όλο που το αθλητικό τμήμα του καναλιού NBC έχει επιλέξει ειδικά αεροστάτα μάρκας GoodYear για την εναέρια κάλυψη των αγώνων, εντούτοις το άγνωστο αντικείμενο δε φαίνεται να μοιάζει με ένα από αυτά.

Τελικά, τι είναι;

Τον περασμένο μήνα, ο γνωστός ουφολόγος Nick Pope είχε δηλώσει ότι ίσως τα UFO κάνουν έντονη την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Μήπως ο Pope επαληθεύτηκε στις προβλέψεις του;

Ωστόσο, στις αρχές του 2012, ο Pope είχε αναφερθεί σε μία θεωρία συνομωσίας σύμφωνα με την οποία μία ψεύτικη και κατασκευασμένη εξωγήινη επίθεση θα λάμβανε χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Τι ήταν, τελικά, το άγνωστο αντικείμενο που έκανε την εμφάνισή του πάνω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

[Πηγή Είδησης]

[Δείτε επίσης ΕΔΩ, ΕΔΩ & ΕΔΩ (διαδικτυακό κανάλι της βρετανικής Alien Disclosure Group)]

 

Προσωπικά, δεν περιμένω κάποιον έμπειρο ερευνητή ή ενημερωτικό μέσο ενημέρωσης να βγει και να διαψεύσει το περιστατικό. Για μένα πρόκειται 100% για εφέ που προστέθηκε εκείνη την ώρα ή μετέπειτα στο video της κάμερας που εκείνη την ώρα κατέγραφε τα πυροτεχνήματα πάνω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Προσέξτε, απλά, καλύτερα το πρώτο video…

Tags: , , , , , , , , ,

One Comment

  1. It was the zeppeling !!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*