News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

«Ίσως τα UFO κάνουν έντονη την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων»

Ο ειδικός σε θέματα UFO Nick Pope, γνωστός διαφορετικά και ως ο Μώλντερ των X-Files της Βρετανίας, προειδοποίησε ότι κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, που θα πραγματοποιηθούν σε μερικές βδομάδες, υπάρχει πιθανότητα να αυξηθούν οι εμφανίσεις UFO πάνω από τον ουρανό της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Προετοιμαζόμαστε συνεχώς για το ενδεχόμενο τρομακρατικής ενέργειας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Πρέπει, όμως, να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά και σε ακόμα πιο… μη φυσιολογικά φαινόμενα», είπε ο Nick Pop, ο οποίος εργάστηκε στο Υπουργείο Αμύνας της Βρετανίας για περισσότερο από δύο δεκαετίες (έφυγε από το Υπυοργείο Αμύνης το 2006)

«Στο Υπουργείο Αμύνας κάποιοι κύκλοι πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι μπορούν να εντοπίσουν την ανθρώπινη παρουσία και δραστηριότητα μέσα από την τηλεόραση και τα ραδιοκύματα», είπε ο Pope, εννοώντας ότι κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων οι εκπομπές από τα παραπάνω μέσα επικοινωνίας θα είναι πιο έντονες και δραστικές στην πόλη του Λονδίνου.

Ο Pope πάντως θεωρεί ότι ίσως οι εξωγήινοι προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους σε ειρηνικά και πολιτισμένα πλαίσια, ωστόσο, η κυβέρνηση, όπως ισχυρίζεται, ήταν ανέκαθεν προετοιμασμένη στο χειρότερο σενάριο που θέλει τους άγνωστους επισκέπτες εχθρικούς και βίαιους.

[Πηγή]

Μπορεί τα παραπάνω λόγια να ανήκουν σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει ουσιαστικά την επαγγελματική του ζωή στην έρευνα γύρω από τα UFO και την εξωγήινη ζωή (έχει δώσει πλήθος διαλέξεων, συνεντεύξεων, παρουσιάσεων, κ.τ.λ.) και να έχει την εμπειρία να βλέπει το θέμα από μία διαφορετική και σαφώς πιο έμπειρη ματιά, ωστόσο πιστεύω ότι όλα αυτά αποτελούν απλά θεωρίες και αβάσιμες απόψεις.

Ναι, μπορεί οι εξωγήινοι να μας επισκεφθούν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου (προσέξτε εδώ, ότι κάθε φορά που πλησιάζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες εμφανίζονται παραδοσιακά τέτοιες θεωρίες), αλλά μπορεί και όχι. Μπορεί να μας έχουν ήδη επισκεφθεί στο παρελθόν ή να μας επισκεφθούν στο άμεσο ή μακρινό μέλλον, μπορεί όμως να μην μας έχουν ούτε έχουν σκοπό να μας επισκεφθούν ποτέ.

Ή, τελικά, μπορεί να μην υπάρχουν καν…

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*