News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ / ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Οριστική αθώωση για τον Gary McKinnon

Briton Gary McKinnon leaves the High CouΕυχάριστα νέα για τον Gary McKinnon και την οικογένειά του καθώς απορρίφθηκαν οι κατηγορίες που τον ακολουθούσαν τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ο Βρετανός Gary McKinnon συνελήφθη το 2002 μετά από τις κατηγορίες των Αμερικανών ότι εισέβαλε και χάκαρε τα ηλεκτρονικά συστήματα του στρατού, του Υπουργείου Αμύνης, της NASA καθώς, επίσης, ότι «χτύπησε» τα στρατιωτικά ηλεκτρονικά συστήματα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και το Πεντάγωνο(;) την 11η Σεπτεμβρίου του 2001. Ο 46χρονος Gary, πράγματι, είχε παραδεχθεί ότι εισέβαλλε στα ηλεκτρονικά συστήματα των Η.Π.Α., όχι όμως για να κάνει ό,τι τον κατηγόρησαν αργότερα ότι έκανε, αλλά για να ψάξει πληροφορίες, ενδείξεις και αποδείξεις για τα UFOs!

Πρόσφατα, μάλιστα, είχε αναβληθεί η δίκη του McKinnon στις Η.Π.Α. [διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρεις], κάτι το οποίο ίσως τον γλύτωσε από 60 χρόνια και πλέον φυλάκισης!

_58450207_57147666

Η μητέρα του Gary, Janis Sharp, δήλωσε: «Μπορούμε πλέον να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Ο Gary βέβαια θα χρειαστεί λίγο χρόνο προσαρμογής, δεν μπορεί να γίνει αυτό αμέσως».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Φέτος είναι τα 11α Χριστούγεννα μετά τη σύλληψη του Gary και αναμένεται να είναι τα καλύτερά μας Χριστούγεννα, δίχως τον παραμικρό τρόμο και φόβο! Είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια. Για τον Gary είναι κάτι το φανταστικό. Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω να χαμογελάει μετά από πολύ καιρό».

Screen Shot 2012-12-18 at 1.36.49 μ.μ.Ο Gary McKinnon με τη μητέρα του Janis Sharp

Παρ’ όλο που πλέον είναι ελεύθερος και «καθαρός» από κατηγορίες, αν ταξιδέψει στο εξωτερικό μπορεί να συλληφθεί και να οδηγηθεί στις Η.Π.Α. για να δικαστεί!

Η μητέρα του Gary, Janis Sharp, είπε: «ο Barack Obama είναι ένας καλός άνθρωπος και θα πρέπει να αποσύρει το ένταλμα σύλληψης! Ανέκαθεν η χώρα μας (Βρετανία) είναι με το πλευρό της Αμερικής ό,τι και αν κάνει, γι΄αυτό, θα πρέπει να δείξει σεβασμό και συνεργασία και το σωστό είναι να αποσύρει ενταλώς το ένταλμα έκδοσης του Gary».

[Πηγή Είδησης]

[Διαβάστε περισσότερα εδώ & εδώ]

Αναμφίβολα, η παραπάνω είδηση αποτελεί μία «καυτή» εξέλιξη στο χώρο της παγκόσμιας Έρευνας & Αναζήτησης, καθώς εδώ και δέκα χρόνια η εξέλιξη της υπόθεσης του Gary McKinnon «απασχόλησε» διαρκώς πολλούς ανθρώπους…

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*