News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Παράξενος κλόουν τρομοκρατεί τους κατοίκους του Northampton

1Ένα κλόουν με κόκκινη περούκα, γεμάτος make-up και με μπαλόνια στο χέρι τρομοκρατεί εδώ και λίγες ημέρες τους κατοίκους του Northampton.

Έχει κόκκινα μαλλιά, βαμμένο άσπρο πρόσωπο και εμφανίζεται από την 13η Σεπτεμβρίου (Παρασκευή και 13…) σε διάφορα σημεία στην αγγλική πόλη, η οποία απέχει περίπου 100 χλμ βόρεια του Λονδίνου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων δεν κάνει ταχυδακτυλουργικά κόλπα στους περαστικούς, ούτε σχηματίζει διάφορα σχήματα με τα μπαλόνια που κρατάει, απλά κάθεται και κοιτάζει επίμονα τον κόσμο.

Πολλοί άνθρωποι παραδέχονται ότι τρομοκρατούνται από την παρουσία του ενώ άλλοι το παίρνουν πιο.. χαλαρά και το βρίσκουν σαν ένα καλόγουστο και πετυχημένο αστείο!

Σύμφωνα, πάντως, με έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς, όπως αυτή του Πανεπιστημίου του Sheffield της Αγγλίας, στα παιδιά δε φαίνεται να αρέσουν πολύ οι κλόουν! Απεναντίας, τους θεωρούν αρκετά τρομακτικούς και τους φοβούνται, γι αυτό και δεν τους προτιμούν στα παιδικά parties, στις διακοσμήσεις των προσωπικών τους χώρων, κτλ.

Ακολουθούν δύο φωτογραφίες από μάρτυρες-κατοίκους του Northampton που πρόλαβαν να απαθανατίσουν τον “ύποπτο“ κλόουν της περιοχής τους…

2

3

[Πηγή είδησης]

[*Δείτε, επίσης, το μυστηριώδη άντρα που τρομοκρατεί με την παρουσία του περιοχή της Ελβετίας]

Tags: , , , , , , ,

One Comment

  1. Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα video με τον μυστήριο κλόουν:

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>