News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Βρέφος πάσχει από ανθρώπινη αυτανάφλεξη

boy2Η Rajeshwari Karnan χάρηκε με τη γέννηση του γιου της. Η 23χρονη Ινδή και ο 26χρονος σύζυγός της Karnan έχουν ήδη μια κορούλα δυο ετών, ωστόσο η γέννηση του αγοριού ήταν μια ιδιαίτερη ευλογία.

Μια εβδομάδα μετά τη γέννηση του μικρού η χαρά μετατράπηκε σε δυστυχία καθώς το μόλις τριών μηνών βρέφος πάσχει από μια πολύ σπάνια περίπτωση ασθένειας που ονομάζεται «ανθρώπινη αυτανάφλεξη».

Σε δημοσίευμα των New York Times μαθαίνουμε ότι το βρέφος έχει ήδη καλυφθεί στις φλόγες τέσσερις φορές και το σώμα του είναι γεμάτο σοβαρά εγκαύματα με τους γιατρούς και επιστήμονες να μην μπορούν να εξηγήσουν το γεγονός.

«Υπήρξε μια φλόγα στην κοιλιά του και το δεξί του γόνατό» είπε στην εφημερίδα ο πατέρας του βρέφους και συμπλήρωσε » Ημουν πολύ φοβισμένος. Πήγαμε το μικρό μας γιο στο νοσοκομείο όπου ακόμα και οι γιατροί έμειναν άναυδοι».

Το ζευγάρι αποφάσισε να ζητήσει και μια δεύτερη γνώμη και έτσι πήγαν με το μικρό τους γιο στο νοσοκομείο Kilpauk Medical Hospital  της πόλης Chennai, ωστόσο και εκεί οι γιατροί δεν μπορούσαν να δώσουν λύση στην σπάνια αυτή ασθένεια.

Οι γονείς του απελπισμένοι κάνουν έκκληση στην κυβέρνηση της Ινδίας να τους βοηθήσει με κάποιο τρόπο καθώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα νοσήλια.

Πλέον, έπειτα από εβδομάδες νοσηλείας και θεραπείας στο νοσοκομείο Kilpauk  οι γιατροί έδωσαν εξιτήριο στο μικρό μη μπορώντας να βοηθήσουν περαιτέρω την κατάστασή του.

[Πηγή Είδησης]

Tags: , , , , , , , ,

2 Comments

  1. θα επρεπε να ντρεπονται για την υπαρξη τους οι γιατροι των νοσοκομειων οπου νοσηλευτικε το μικρο αυτο αγορι με την τοσο σπανια παθηση. ειναι δυνατον να αφηνεις στο δρομο ενα παιδι που απλως αναφλεγεται σε οποιαδηποτε δυνατη στιγμη απλως επειδη οι γονεις του δεν μπορουν να διαμορφωσουν το καταλληλο περιβαλλον που απετει κλιματισμο (αφου θεραπεια δεν υπαρχει)χωρις να σκεφτεσαι οτι οχι μονο τα χρηματα δεν επαρκουν αλλα οτι και το σπιτι αυτης της οικογενειας εχει καει ολοσχερως δηλαδη οτι αυτη οι οικογενεια θα μεινει κυριολεκτικα στο δρομο?δεν μπορουν να στεγασουν αυτο το παιδι μεχρι να ενεργησει το κρατος?το μονο που χρειαζεται ειναι ο κλιματισμος του κτηριου ενω κανεις δεν νοιαζεται να προσφερει προσωπικα μια βοηθεια, εστω ενα ποσοστο των χρηματων για την εγκατασταση κλιματισμου! ποσα περιμενουν απο το κρατος? σε αυτον τον πλανητη πλεον κανεις δεν κανει αυτο που πραγματικα μπορει αφου οι γιατροι χρειαζονται φακελακι για να σε ακροαστουν και οι φιλανθρωπικες εταιριες κοροιδευουν τον εαυτο τους νομιζοντας πως κανεις απο εμας δεν ξερει την αληθεια σχετικα με το που καταληγουν τα χρηματα που συγκεντρωνται. λοιπον ντροπη σε καθε γιατρο και νοσοκομειο που θα αφηνε αυτο το παιδι και οποιοδηποτε παιδι στο δρομο τοσο ψρυχρα!

  2. κατερινα says:

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ DEMY ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>