News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Παιχνίδι του φακού, έντομο ή ο… Mothman;

Μία γυναίκα από το York της Αγγλίας φωτογράφισε κάτι πολύ παράξενο κατά τη διάρκεια των φετινών καλοκαιρινών διακοπών της.

Η Αbbey Linfoot, 22 ετών, επισκέφθηκε πριν λίγους μήνες την Ευρώπη μαζί με το αγόρι της και τράβηξαν μία πολύ παράξενη φωτογραφία σε ένα δρόμο της Νυρεμβέργης στη Γερμανία.

Όταν κοίταξε τη φωτογραφία προσεκτικότερα, παρατήρησε κάτι πάνω από τα κτίρια της φωτογραφίας το οποίο δεν μπόρεσε να εξηγήσει.

«Τραβήξαμε πολλές φωτογραφίες στο ταξίδι μας αλλά σχετικά με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, όταν επιστρέψαμε πίσω στο αυτοκίνητο, παρατήρησα ότι κάτι παράξενο είχε αποθανατιστεί», είπε η Abbey, η οποία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Newcastle. «Απλά σκέφτηκα τι είναι αυτό; Είναι πολύ περίεργο, αλλά δεν μπόρεσα να το εξηγήσω», πρόσθεσε.

Η νεαρή γυναίκα έδειξε τη φωτογραφία στους φίλους, την οικογένειά της και σε έναν φοιτητής φωτογραφίας αλλά κανείς τους δεν μπόρεσε να δώσει μία σαφή εξήγηση.

«Σκέφτηκα ότι πρόκειται για έναν άγγελο, για ένα χερουβείμ», είπε έκπληκτη η μητέρα τής, Bev. «Επίσης, μου ήρθε στο μυαλό ο Buzz (κινηματογραφικός ήρωας της ταινίας Toy Story) αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μία μέλισσα ή ένα είδος εντόμου», πρόσθεσε.

Η ίδια, πάντως, έψαξε, βρήκε και συνέδεσε κάπως… «περίεργα» τη φωτογραφία με ένα ατύχημα που σημειώθηκε κοντά στη Νυρεμβέργη στις 5 Σεπτεμβρίου όταν σε ένα show που γινόταν στον αέρα βρήκε το θάνατο ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν άλλοι 40.

(Πηγή)

Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που απαθανάτισε ο φακός; Παιχνίδια του φακού με το φως, κάποιο είδος εντόμου ή κάτι άλλο;

Προσωπικά δε μπορώ να πω τι είναι, αλλά… δεν σας θυμίζει λίγο τον θρυλικό Mothman;

Tags: , , , , ,

2 Comments

  1. Επειδή ασχολούμαι με τη φωτογραφία πολλά χρόνια ερασιτεχνικά, αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι ο φακός παίζει πολλά παιχνίδια. Χωρίς να θέλω να πάρω θέση αν υπάρχουν ή όχι άγγελοι, χερουβείμ or you name it, ή συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι αρκετά πειστική. Επίσης με μια γρήγορη ματιά στο Histogram.. Φαίνεται σα να έχουν υποστεί κάποια επεξεργασία..

  2. Oute kan!!! An eine autos o mothman tote ego eimai o Jesus!!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>