News / ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

Δορυφόρος φωτογράφισε το τέρας του Λοχ Νες;

article-2607667-1D2D25A900000578-666_634x400Η παραπάνω φωτογραφία προέρχεται από ένα δορυφόρο και αποτελεί στιγμιότυπο από τη… διασημότερη λίμνη στη Γη, τη Loch Ness στη Σκωτία.

Υποθέτω ότι η πρώτη απορία που σχηματίστηκε στο μυαλό σας είναι ότι «φωτογραφίσαν το τέρας του Λοχ Νες;!».

Well…

Αυτό δεν μπορώ να σας το απαντήσω. Το μόνο που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία προέρχεται από δορυφόρο της εταιρείας Apple (συγκεκριμένα, από εφαρμογή που χρησιμοποιείται στα κινητά τηλέφωνα και τα tablets της αμερικάνικης εταιρείας) και από την πρώτη στιγμή που η είδηση «έπαιξε» στο διαδίκτυο αλλά και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης προκάλεσε αμέσως το ενδιαφέρον των απανταχού ερευνητών και των αμέτρητων θαυμαστών του θρυλικού τέρατος της Nessie.

article-2607667-1D2D46AF00000578-638_634x413

Οι φωτογραφίες πάρθηκαν πριν μερικούς μήνες αλλά μόλις πριν μερικές ώρες δημοσιοποιήθηκαν και έγιναν αμέσως αντικείμενο συζήτησης σε δεκάδες ανθρώπινα στόματα απ’ άκρη σε άκρη του κόσμου.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, διακρίνεται «κάτι» στην επιφάνεια των νερών της λίμνης, μήκους 30 περίπου μέτρων, το οποίο μάλιστα φαίνεται να έχει κεφάλι, σώμα και πτερύγια.

Απαθανατίστηκε -επιτέλους!- η θρυλική Nessie ή για ακόμη μία φορά παιχνίδια του φακού… προσπαθούν να εξάψουν τη φαντασία των ανθρώπων;

[Διαβάστε εδώ περισσότερα για την είδηση, καθώς επίσης στις σελίδες του WeirdNews μπορείτε να βρείτε παλαιότερα θέματα σχετικά με το τέρας του Λοχ Νες]

Tags: , , , , , , , , , ,

One Comment

  1. κατερινα says:

    Μαλλον ειναι καποιου ειδουσ ψαρι!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*