News / ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ONLINE

Ελληνική ιστοσελίδα για το Μυθικισμό

Screen Shot 2013-11-17 at 5.46.15 μ.μ.Ο Μυθικισμός στην Ελλάδα διαθέτει πλέον το δικό του «ηλεκτρονικό σπίτι».

Από τα μέσα του Νοεμβρίου του 2013 λειτουργεί η ιστοσελίδα www.mythikismos.gr , φιλοξενώντας πολλά ενδιαφέροντα άρθρα, νέα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, βιβλιοπαρουσιάσεις, ακόμα και αξιόλογα Μυθικιστικά κείμενα στην αγγλική γλώσσα.

Το mythikismos.gr φιλοδοξεί σε πρώτη φάση να συγκεντρώσει όλη τη διαθέσιμη και σχετική με το ζήτημα αρθρογραφία από το ελληνικό διαδίκτυο και σε δεύτερη φάση να καταστεί μια πρώτης τάξεως πηγή ενημέρωσης για την έρευνα γύρω από το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού αλλά και, γενικότερα, για θέματα συγκριτικής θρησκειολογίας που αφορούν τους Έλληνες ερευνητές αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Σημείωση: Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το βιβλίο «Το πρόβλημα της Ιστορικότητας του Ιησού: το ρεύμα των Μυθικιστών» (διαβάστε περισσότερα για το βιβλίο ΕΔΩ). Προσωπικά, το θεωρώ ένα από τα καλύτερα, πιο καλογραμμένα και πιο ενδιαφέροντα βιβλία της χρονιάς στη χώρα μας! Είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσετε και θα το λατρέψετε όπως έκανα και εγώ (:

Tags: , , , ,

2 Comments

  1. akomi ena troll-site enantion tou Xristianismou!

    Oti kai na kanete de tha mporesete pote na epivlithite tis thriskias mas, tis monis alithinis thriskias se OLOKLIRH THN ANTHRWPOTITA!

  2. Μόνο με τρολινγκ δεν έχει σχέση ο Μυθικισμός αφού βασίζεται στην ιστορική και επιστημονική έρευνα για το πρόσωπο του Ιησού. Πολύ σημαντική η δημιουργία του site θα αποτελέσει σίγουρα μια από τις σελίδες που θα επισκέπτοαι απ΄εδώ και στο εξής.
    Αυτός που τρολάρει είναι προφανώς ο Παντελής που πόσταρε προηγουμένως, ο οποίος και δογματικά διεκδικεί την μοναδική αλήθεια σε ολόκληρη την ανθρωπότητα! (πιο ανόητος πεθαίνεις)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>