News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Το Roswell δέχεται ξανά «επίθεση»!

Η πόλη Roswell στην πολιτεία του New Mexico των Η.Π.Α. είναι ξανά στην επικαιρότητα.

Όχι, αυτή τη φορά δε σχετίζεται με κάποιο UFO ή εξωγήινα πλάσματα (η πόλη έχει γίνει γνωστή για το δημοφιλές περιστατικό του 1947 – δείτε περισσότερα εδώ), αλλά για την… «επίθεση των φυτών»!

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και το παραπάνω video, τα φυτά της περιοχής έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ που κυριολεκτικά έχουν… κρύψει και «θάψει» τα σπίτια των κατοίκων!

Alien town hit by tumbleweed 'invasion'

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Τα σπίτια θάφτηκαν ολόκληρα κάτω από τα φυτά με αποτέλεσμα να αποκλειστούν οι άνθρωποι μέσα τους!», δήλωσε ο κάτοικος Lee Cassidy.

Πλέον, οι εργαζόμενοι καθορισμού και διάσωσης εργάζονται πάνω από δέκα ώρες την ημέρα προκειμένου να καθαρίσουν το μέρος και να το επαναφέρουν στα προηγούμενα καθημερινά πλάσια. Ωστόσο, οι αρχές προειδοποιούν ότι αυτό ίσως διαρκέσει μερικές βδομάδες.

A Roswell house is buried under tumbleweed

Ένας άλλος κάτοικος του Roswell είπε: «Ζω εδώ και 23 χρόνια στην περιοχή και ποτέ μου δεν έχω δει κάτι παρόμοιο! Είναι πολύ τρελό!».

[Πηγή Είδησης]

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>