News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

«φλεγόμενο» UFO πάνω από την Ισλανδία (video)

568Πρόσφατα δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο (Youtube.com) ένα video στο οποίο διακρίνεται ένα φωτεινό «φλεγόμενο» αντικείμενο να πέφτει από τον ουρανό, στην πόλη Akureyri της Ισλανδίας.

Το περισταστικό σημειώθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2013 και, μετά από μία αργή και σταθερή ταχύτητα στην πορεία του, εξαφανίζεται κάπου στο… κέντρο της πόλης.

Το U.F.O (προσοχή: Αγνώστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο, όχι αναγκαστικά… εξωγήινης προέλευσης) «πιάστηκε» σε μία κάμερα παρακολούθησης η οποία απείχε περίπου 1600 μέτρα μακριά του.

Το φωτεινό αντικείμενο εμφανίζεται ξαφνικά στον ουρανό, πίσω από τα σύννεφα, και φαίνεται να είναι περικυκλωμένο από φλόγες στην καθοδική του πορεία προς την πόλη. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι πέφτει σε σημείο μέσα στην πόλη, κάπου ανάμεσα στα κτίρια, προτού «σβήσει» εντελώς.

Δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση για το τί ήταν το αντικείμενο αυτό, αν εντοπίστηκε από τις αρχές ή αν προκάλεσε κάποια ζημιά στο σημείο όπου έπεσε.
Δείτε το χαρακτηριστικό video:

[Πηγή Είδησης]

Τι πιστεύετε ότι ήταν το άγνωστο αυτό αντικείμενο; Κάποιος μετεωρίτης, ένα είδος μετεωρολογικού μπαλονιού ή επισκέπτης από… αλλού;

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*