News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Φάντασμα προκαλεί ζημιές σε σταθευμένο αυτοκίνητο; (video)

Screen Shot 2013-11-09 at 7.45.29 μ.μ.Αστυνομικοί βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν αντίκρισαν στο video από μία κάμερα παρακολούθησης του χώρου στάθμευσης των περιπολικών ένα πελώριο… φάντασμα να κάνει την εμφάνισή του και να προκαλεί ζημιές σε ένα όχημα!

Σύμφωνα με το κανάλι NBC του Connecticut, στο επίμαχο video φαίνεται ένα φάντασμα, σαν μία δέσμη ενός άνεμου, να στροβιλίζεται γύρω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, να σπάει έναν από τους καθρέπτες του και να τον πετάει μακριά.

«Πήγαμε και βρήκαμε το σπασμένο καθρέπτη δίπλα από το σταθευμένο όχημα», δήλωσε ο αστυνομικός Lt Brian Foley του τμήματος του Hartfood.

Αρχικά, οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι το όχημα είχε δεχθεί επίθεση από αγνώστους, ωστόσο, άλλαξαν αμέσως άποψη όταν πρωτοείδαν το video από την κάμερα παρακολούθησης που καλύπτει το χώρο του parking.

«Μερικοί από τους αστυνομικούς που εργάζονται στο τμήμα θεωρούν ότι το parking είναι στοιχειωμένο», είπε ο Foley.

Ωστόσο, ο μετεωρολόγος Brad Field του NBC στο Connecticut είπε ότι η εικόνα που είδε ήταν περισσότερο επιστημονικής φύσως παρά… παραφυσικής, εξηγώντας ότι αυτό που φαίνεται στο video είναι απλώς και μόνο ένας ανεμοστρόβιλος.

Δείτε παρακάτω το επίμαχο video:

[Πηγή Είδησης]

Τι λέτε, με ποιανού το μέρος είστε, των αστυνομικών ή του μετεωρολόγου; (:

Tags: , , , , , , ,

2 Comments

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα η έρευνα σου θα το δημοσιεύσω και σε πολλούς
    άλλους να το μάθουν.

  2. Πολύ ενδιαφέρουσα η έρευνα σου θα το δημοσιεύσω
    και σε πολλούς άλλους να το μάθουν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*