News / ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ONLINE / ΤΕΧΝΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το ξενοδοχείο της ταινίας «Λάμψης» θέλει να αντικαταστήσει το… νεκροταφείο ζώων!

Screen Shot 2013-10-01 at 1.43.07 μ.μ.Το ξενοδοχείο Stanley, στο Estes Park στο Colorado των Η.Π.Α., έγινε γνωστό από την κλασσική ταινία του Stephen King, «η Λάμψη».

Τώρα, οι ιδιοκτήτες του, σκοπεύουν να ανασκάψουν ένα… νεκροταφείο ζώων και να δημιουργήσουν στη θέση του ένα εκκλησάκι για γάμους!

Το ξενοδοχείο πρωτοάνοιξε τις πύλες του το 1909 και από τότε έχει φιλοξενήσει σημαντικά πρόσωπα, όπως πολιτικούς, καλλιτέχνες, καθώς επίσης και τον ίδιο το συγγραφέα με τη γυναίκα του.

Screen Shot 2013-10-01 at 1.43.15 μ.μ.

Η απόφαση, ωστόσο, των ιδιοκτητών δε φαίνεται ότι πολυάρεσε στους ερευνητές του Παράξενου, καθώς πιστεύουν ότι «με αυτόν τον τρόπο διαταράσσεται η ψυχή των νεκρών ζώων και προκαλείται αναταραχή στους κόλπους του Μεταφυσικού».

Τέλος, να προστεθεί εδώ, ότι ο King έχει συγγράψει ένα έργο με τίτλο «Pet Cemetery», το οποίο ωστόσο δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο νεκροταφείο που βρίσκεται δίπλα στο διάσημο ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για την παραπάνω είδηση και εδώ μερικά στοιχεία για τον Αμερικανό συγγραφέα-μέτρ των ιστοριών τρόμου και επιστημονικής φαντασίας.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*