News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Έβρεξε… νεκρά πουλιά στο New Jersey των Η.Π.Α.

Πριν λίγες ημέρες, στο Millville του New Jersey των Η.Π.Α., σημειώθηκε ακόμη μία παράξενη φορτεανή βροχή (περισσότερα για τα φαινόμενα αυτά σε λίγες ημέρες με ένα ειδικό άρθρο-αφιέρωμα).

Οι κάτοικοι της περιοχής βρήκαν περίπου 80 νεκρά πουλιά στους δρόμους και, όπως δήλωσαν, «πέσανε από τον ουρανό και τα δέντρα».

«Ήταν κάτι τρελό, εξωπραγματικό, που δε συμβαίνει ούτε στις ταινίες!», σχολίασε η Michelle Cavalieri, μάρτυρας του συμβάντος.

«Αφού πέσανε, προσπάθησαν να πετάξουν ξανά αλλά ήταν εκτός ελέγχου και πέσανε ξανά κάτω», δήλωσε ένας άλλος μάρτυρας, ο Jim Sinclair, συμπληρώνοντας: «ήταν πολύ παράξενο».

Ένας εκπρόσωπος της πολιτείας ανέφερε ότι τα πουλιά πέθαναν εξαιτίας φυτοφαρμάκων, γι αυτό και οι αρχές είχαν προειδοποιήσει τους κατοίκους πώς να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μιας και οι ουσίες αυτές δεν είναι τοξικές.

Η αστυνομία, ωστόσο, συνέστησε στους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους όταν σημειώθηκε το περιστατικό εξαιτίας της δυσοσμίας από τα νεκρά πουλιά στην περιοχή.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι ούτε το πρωτό και, μάλλον, δε θα είναι ούτε και το τελευταίο.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, εκατοντάδες νεκρά πουλιά ανακαλύφθηκαν δίπλα από έναν κεντρικό δρόμο στη Maryland των Η.Π.Α. Βιολόγοι επιστήμονες ισχυρίστηκαν ότι τα νεκρά πουλιά υπήρξαν θύματα της κυκλοφοριακής κίνησης της περιοχής…

Στις αρχές του 2011, χιλιάδες πουλιά στο Arkansas και εκατοντάδες στη Louisiana έπεσαν νεκρά στο έδαφος. Στην πρώτη περίπτωση είπαν ότι για το θάνατο και την πτώση τους οφείλονταν πυροτεχνήματα (!), ενώ στην περίπτωση της Louisiana είχαν κατηγορηθεί τα ηλεκτροφόρα καλώδια του ρεύματος…

[Πηγή Είδησης]

  • Διαβάστε ΕΔΩ για την περίπτωση του Arkansas και ΕΔΩ για την περίπτωση στη Louisiana.
  • Διαβάστε ΕΔΩ το παλαιότερο περιστατικό όπου είχε βρέξει… ψάρια!
Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*