News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Του επιτέθηκε σαν να ήταν… βαμπίρ

Ο 69χρονος Milton Ellis από την Αγία Πετρούπολη της Florida των Η.Π.Α. κατέθεσε στην αστυνομία της περιοχής ότι η 22χρονη Josephine Smith του επιτέθηκε με έναν πολύ παράδοξο τρόπο, καθώς όπως δήλωσε, πήδηξε πάνω του και προσπάθησε να τον δαγκώσει στο λαιμό για να του ρουφήξει το αίμα!

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή του, η Smith του είπε στην αρχή: “είμαι ένα βαμπίρ, θα σε φάω σε λίγο!” και ξεκίνησε να τον δαγκώνει και να του σχίζει σάρκα από το πρόσωπο και τα χείλη του!

Ο ματωμένος Ellis, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του έξω από ένα εστιατόριο, κατάφερε να ξεφύγει και να βρει καταφύγιο σε ένα κοντινό βενζινάδικο, από όπου κάλεσε την αστυνομία. Όταν έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, βρήκαν τη Smith ημίγυμνη, μέσα στα αίματα, να κάθεσαι μέσα στο εστιατόριο. Όταν τη ρώτησαν τι είχε συμβεί, τους απάντησε ότι δεν είχε ιδέα τι συνέβη.

Η Smith συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης στον ηλικιωμένο, ωστόσο η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, χωρίς να επιβεβαιωθεί ή να απορριφθεί η κατάθεση του Ellis…

(Πηγή Είδησης)

Tags: ,

One Comment

  1. το πολυ twilight βλαπτει!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>